ets2 truckersmp de çok rastlıyordum eskiden c-d yolunda ama en son girdiğim zamanlarda hiç görmedim. demek ki ets seveni var aralarında.
geldi mi size?
(i) yazıyor mod’dur. (Steamapi altyapısında böyle güncelleme yok)
Teşekkürler Tolga abi (i) de yazıyormuş MAN TGX 2020 modu varmış. 6 GB beklemiyordum
i simgesi şu iki durumda görülür:
- Atölyedeki üye olduğunuz modlara güncelleme geldiğinde.
- Hem atölyedeki üye olduğunuz modlara hem de oyun içeriğine güncelleme geldiğinde.
Eugene’nin Scania PGRS modunu kullanıyorum… vitesi D 'ye getirdiğim zaman vitesi ''L1 veya L2 ‘’ pozisyonuna alıyor ve kalkışlarda çok hızlı vites geçişleri oluyor… youtube da izlediğim scania sürüş videolarında L1 pozisyonunda kalkış yapan araca denk gelmedim. scs forumda bu konu kilitlenmiş o yüzden oraya yazamadım. nedir durum acaba ??
12+2 vites kullandığınızdan oluyor sanırım. +2 olan L vites olması lazım, ağır yüklerde aracı daha rahat kaldırmak için kullanılır. Normal 12 vites kullanın
hocam listedeki bütün seçenekler 12+2…
mod’a scs’nin 12 vites olan dosyasını ( varmı emin değilim ) atıp öyle denemek istiyorum bu seferde onlara ulaşılmıyor… base.scs ve def.scs dosyaları kilitlenmiş
Yunanistan haritasının bu sene içinde kesin gelecek mi? ETS2’nin kendi sitesinde Yunanistan için 20 blog daha gözüküyor. Aynı şekilde Nordic Horizons içinde 22 tane blog gözüküyor, hemen hemen başa baş. Yılın bitimine 12 hafta kaldı.
bence ocak ayına sarkacak ama o blog sayısı çok değişken, belki aralığa yetiştirirler
oradaki blog başlıkları genelde sonradan revize ediliyor. gereksiz ya da paylaşılmaktan vazgeçilen konular silinerek bir anda 4-5 bloga düşüyor. ona da bir güncelleme gelebilir ve aralık ayında çıkacaktır.
Driving Academy ETS2 ve ATS için bugün yayınlanıyor.
- yıla özel MAN TGX 2025 ve RENAULT T 2025 güncellemesi gelse ne kadar güzel olur.
Volvo mercedes gelsin valla daf, renault gına geldi
Bazı şeylerin 12 yıldır hala aynı olması can sıkıcı ama yine de bizdeki yeri apayrıdır.
Erken geldin hocam yarın o
12 yıldır yerine başka oyunu koyamadığımıza göre bir şeyleri yapmışlar demektir. Nice 12 senelerine inşallah.
Bende bir Volvo sever olarak gelmesini istiyorum da gelecek gibi de durmuyorlar. Madem öyle en azından elimizde araçlar 2025 model olsun düşüncesindeyim. Volvo gelirken yanında 2024 modelini de getirirse en azından beklediğimize değmiş olacak ama hiç ses seda yok ne Volvo ne Mercedes ne de Scania 770 hp’den.