Euro Truck Simulator 2 - 1.35 Güncellemesi [Ana Konu]

Deneysel beta olduğu için kendin geçmen lazım oda experimental beta olarak görünüyor steamde.

2 Beğeni

Beyler oyunu dx11 acıcaktım böyle hata aldım ekran kartı filan diyor artık ayvayı yedik desenize

Ekran kartın ne marka ve hangi model ?

Redoan hd eski yeni güncelleme gelmiş yükledim ekran kartına bakalım acacak mı

Modelini yazmadın yine tam olarak. Yine ben yazayım çözümüne sen bak. Çok eski ise DX11 destekli bir kart olmayabilir. Çokta eski değilse ve DX11 destekliyse sürücü güncellemelerini kontrol et.Güncel versiyon çıktıysa onu indir,kur ve bir dene.Belki sorunun çözülür. Ben deneysel betaya geçmedim o yüzden oyunun şuan girişi nasıl bilmiyorum ama şuan için DX9 ve DX11 ayrı açma seçeneği vardır muhakkak diye düşünüyorum!!!

Ekran kartını güncelledim ekran kartı dx11 destekliyor tek sıkıntı oyun hala giriş yapılmıyor belgelerde eski profilleride sildim dx sürümünüde kontrol ettim şuan dx11 yüklü en son microsoft kaç çıkardı oyun dx11 acılmıyor eski halde başllatım acıldı şuan bide dx11 nasıl desteklediğini anlarım ekran kartının ekan kartı hd7850 bu ekran kartı dx12 bile destekliyor technopat sosyal baktım 7000 serisinden itibaren. Anlamıyorum hepsini yaptım dx9 acıyor dx11 acmıyor ekran kartı windows destekliyor profili sildim actım dx11 yaptım mı acmıyor oyun ekran kartım herşeyi düzelltim yine aynı acılmıyor ekrna kartı dx12 bile destekliyor

DX11’de çalıştırdım FPS durumlarını açtım fakat DX9’la aynı FPS değerini alıyorum nedeni nedir acaba? Windows 10 kullanıyorum ekran kartım da çok kötü değil acaba güncel sürüm mü değil ekran kartı filan?

Kardeş bende açmıyor sende yine iyi acıyor

Henüz beta ve daha ilk adım dx11 e tam anlamıyla geçiş yapıldıktan sonra değerlendirmek daha doğru olur.

1 Beğeni


GTX 1050 Dx11 92 fps yazıyor Dx9 60 fps oluyordu

2 Beğeni

125 ölçekleme mi?


yol modellerinde sc var anlamını bılen varmı sicilyamı diyeceğim manasız olucak şimdi başka kanallarda^da var sc :smiley:

Sc İskandinavya’dır. Scandinavia diye yazılıyor İngilizce’de.

sc - İskandinavya’nın kısaltması, muhtemelen yeni yollar/yollarda düzenlemeler olabilir. Sicilya adası oyunda zaten var. İtalya dlcsi varsa bakabalirsin. (palermo şehri orada)
İngilce yazışılı sicilya’nın Sicily diye geçiyor.

3 posts were merged into an existing topic: Dx11 oyun acılmıyor

kalbimiz seninle o zaman :smiley:

3 Beğeni

kişisel dorse için Wotr yükleri uyumlu olacak. SS onu gösteriyor ve bende az önce denediğimde harici yük kısmı gelmiş kişisel dorse içinde… Kimse o kısma değinmemiş mi ben mi görmedim artık yazanları bilemem en güzel gelişmelerden biri bence…

4 Beğeni

Katılıyorum. Ama en güzeli ise, Schwarzmüller dorselerini sahiplenebileceğimiz.

1 Beğeni

Dx11 de alt + tab yapınca oyun kayboluyor. Ama getirdiklerinin yanında bu hiç bir şey… Gerçekten oyuna yapılan en iyi şeylerden biri dx11. Oyun rahatladı resmen hem fps hem de yükleme süreleri olarak. Hatalar da zamanla düzeltilip oturtulunca çok daha muhteşem olacaktır.

3 Beğeni

Aynen. Dx11’i kullanmak için sabırsızlanıyorum. experimental ile public betalar bitsin, tam sürüm halinde oynamaya başlayacağım.