Benim hoşuma gidiyor. Gerçekçi bir rollere giriyor tabi millet yapmacıklara o kadar alışmış ki gerçekçi rolle giren insanlar onlara değişik geliyor demekki.
fazla gerçekçi
ve mimiksiz maalesef yine de reisi seviyoruz. ecs çıkınca göreceğiz.
ama Osman abiye birisi sponsor olmuş sanırım. Adam logitech dfgt kullanıyordu moza tır direksiyonu vermişler. güle güle kullansın. bu arada Osman abi gerçekten otobüs şöförü mü ?
ECS çıkmadıkça zamanla hepimiz bu hale dönüşeceğiz.
Instagram’da bir sayfada otogarda özel güvenlik olduğu yazıyordu ama doğru mu bilmiyorum.
ne olay oldu be
drama ekmektir.
https://x.com/UlasanOsma56334/status/1986863091129483496
osman kaptan yollarda beyler
ahahahahahahah ![]()
Salın şu şizofreni ya ![]()
Evet Pavel abimiz ‘Herkes nasıl olsa Scandinavia’da kimse görmeden kimse görmeden’ düşüncesiyle güzel Tekirdağ’ımıza malum yapıyı eklemiş. 1.57 güncellemesiyle beraber artık Süleymanpaşa Otogarı oyunda bulunmakta.
Daha önce dediğim gibi her şey Anatolia DLC’si ile ilgilidir.
Namık Kemal Üniversitesi otogara dönüşmüş
üniversiteyi yıktılar demek bunlar bilim ilim karşıtı ne beklenir ki başka
coaches ne zaman gelirse gelsin diyordum ama fena iştah kabarttı şu…
Konum tam dediğim yerde. Başka koyacak yer yoktu zaten. Mecburen buraya koymuşlar.
![]()
Büyükkarıştıran yolu değil mi burası?
Gerçekte bu yol Köseilyas’a gidiyor, otogar ise Muratlı yolunda kalıyor ama yer olmadığı için attığım yere yerleştirmişler.
Bu otogarda birkaç kez bulundum. Scs o zaman çok kötü sallamış. ![]()
Yukarıda da dediğim gibi, Türkiye’de ki otogarların konumu o kadar saçma sapan yerlerde ki adamlar mecbur böyle bir işe girişti. Komple şehri yapacak halleri yok, bir ihtimal İstanbul içi benzeyebilir onun dışında gerçekçi iş bekleyenler için hayal kırıklığı olacaktır.