ETS2 - Temsa Safir II VIP - Heavy Vehicles Turkey

Teşekkür ederiz. Şuanlık öyle bir düşüncemiz yok fakat neden olmasın? :slight_smile:

5 Beğeni

:heart: Sayende hocam oyundan kalkamıyorum eline koluna sağlık :slight_smile:

1 Beğeni

Travego ne durumda peki gelecek mi iptal mi?

Gelecek :slight_smile:

7 Beğeni

Temsa safirden nefret ederim sevmem ama mod harika olmuş. Detaylar güzel.

1 Beğeni

Emeğinize sağlık.

1 Beğeni
16 Beğeni

Elinize sağlık. Keyifli sürüşler :slight_smile:

Teşekkürler keyifli sürüşler dilerim :slight_smile:

Teşekkür ederiz keyifli sürüşler :slight_smile:

1 Beğeni

şu peron aynalarını ögren artık harun arkayı degil ön tampon kısmını peronun gösterir o

1 Beğeni

Biliyoruz. Öyle yapılınca oyunda nasıl olduğunu görüyoruz zaten sen takma fazla kafayı bozarsın :wink:

9 Beğeni

Keşke yapılan ile idare edip, şu forum da bir gün de kavga gürültü çıkartmadan dursanız ne güzel olur. Ama gel gelelim ki bu insanlar bunları anlamakta zorluk çekiyorlar…! ŞAKA GİBİ CİDDEN… :face_with_symbols_over_mouth:

4 Beğeni

aynn öyle , hatayı söylemek niye bukadar agrınıza gidiyor ki :thinking:

1 Beğeni

Umutcum en azından ben birileri tarafından yönetilmiyorum. Senle Mehmet Arda’nın karın ağrısını biliyorum dalganıza bakın :smile:

4 Beğeni

benim biri tarafından yönetilmem için maaşlı işçisi olmam lazım anlarsın ya hani :thinking:

Yargısız infaz yapmamanızı öneririm. Çizdirdiğimiz modeller turbosquid modellerinden pahalı. Siz tabi işin görünmeyen kısmını bilmediğiniz için bu tarz yorumlar yapmanız normal bilinmeyen kısımlarını bildiğimiz hiç sıkıntı değil. :slight_smile:

6 Beğeni

Emeğinin karşılığını almaman… Oda senin saflığın?

Şimdi biz abi kardeş gibiyiz bizim aramızda öyle şeyler geçmez ayaklarına hiç girmene gerek yok. Sen eğer geceni gündüze katıp o işi yapıp, emeğinin karşılığını almıyorsan o senin saflığın.

Eleştiriye açığız. Fakat bu işe gram vasfı olmayanların lakayıt bir şekilde baltalamaya çalışmaları ayrı bir olay.

Unutma. Menfaat karşıladıkları için orada barınıyorsun :smile:

5 Beğeni

Ayrıca dediğiniz olayı hiç bir zaman yaşamadık.

Herhangi bir olay olduğunda diğer mod grupları gibi şuna saldırın buna saldırın diye emirler yollamıyoruz, yollayamayızda. Bizim ekipte herkes eşit. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.

Emir altında olan kişilerin 1 hafta önce çıkan bir projenin aynı anda baltalamaya çalıştıklarından belli oluyor zaten. Eleştiri yapsalar ilk günden yaparlardı. Zaten GERÇEK eleştiri yapanlar önce teşekkürlerini iletip sonra eleştirilerini düzgünce yapıyorlar. :slight_smile:

7 Beğeni

Arkadaşlar benim naçizane düşüncemdir, altını çizerek söylüyorum. Artık şu forum da şu emeğe laf eden daha fazlasını ‘‘Misliyle’’ isteyen insanlara bir son verilmeli. Güzel bir ortam kurmaya çalıştıkça, insanlara yardımcı olmamız, sohbete muhabbete katkı sağlayıp yeri geldiğinde üzülüp, yeri geldiğinde gülmemiz gereken yerde bizler bu tarz insanlarla karşılaşıyoruz ve ortamı baltalamaya, düzgün yapılan ‘‘EMEK’’ olan bir işi batırmaya çalışarak önümüze engel oluyorlar. Açıkçası böyle güzelim bir ortamı ne kimsenin dağıtmaya, ne de başka boş nedenlerden dolayı bozmaya hakkı yoktur. Bu konunun ciddi anlam da Moderatör ve Yönetim ekibi tarafından düşünülüp bir karara varmasını istiyorum. Şu Forumun ilk açıldığı zamandan beri varım. Yüzlerce insan gördüm, ama inanın artık bu duruma bir son verilmeli diye düşünüyorum. Açıkçası Forum’a ‘‘Sözüm Ona - ELEŞTİRİ’’ adı altında zarar vermeye çalışan insanlara artık bir son vermeliyiz diye düşünüyorum. Şimdiden bu mesajımı görüpte beni destekleyen insanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Sağlıcakla Kalınız… :gem:

17 Beğeni