Bu sisteminize göre değişebiliyor 40 veya 50 yapıp deneyiniz muhtemelen çözülecektir.
Hvt ekibinin eline saglik ankara Bolu duzce istikameti alan yuksekligi yol kivrimlari rakim yukseklik yollar tuneller viyadukler ayni olmus
Basarilarinizin devami dilerim
Bu oyunu bilmeyen yollari bilen bir kaptana gosterdim tam puan verdi.
Yapay zekaya müdahale edilmiş gibi, gerçekçi şerit değiştiriyorlar aradaki boşluğa giriyorlar mesafe açılsın diye beklemiyorlar, harita güzel 90 sabit 55 dk’da bitirdim, bütün şehirler eklenince tam sürümü para ile alabilirim.
Perondan çıkarken yan perona otobüsün gelmesi mükemmel bir şey.Bir sonraki sürüm İstanbul mu olacak acaba ?
Sakarya olacaktır
Gerede tarafı gelecek mi hocam ekip 2 ye bölünmüştü galiba
Evet, gelecek bir ekip karadenize doğru gidecek bir ekip Sakarya tarafına
Ordulu olarak Karadeniz tarafını aşırı merak ediyorum mükemmel işler çıkacak
Bir Samsunlu olarak D 010 yolunun Samsun ve Sinop illerinden geçen kısmı bu modda nasıl olacak merak ediyorum
İnşallah bi anlaşmazlık sıkıntı çıkmadan harita biter yada çogu yer tamamlanır.Karadeniz ve istanbul bitince bende kesinlikle her sürüme maddi olarak destek olacağim.
Sabah seferi yaparken ezan vaktine denk geldim, köpekler havlıyor tam sabah ezanı ortamı, öğlen ezanı okunurken köpekler havlamıyor arkadaki inşaattan sesler geliyor.
imana gelmişsin kardeşim
Oyununa ekle de huşu içinde yük taşıyalım.
Haritanın ölçeklemesine çok alıştım artık diğer haritalar çerez gibi geliyor.
Bu arada kendim sıfırdan save açtığımda harita kısmı seçeneğini seçemiyorum, avrupa olarak kalıyor.
Bu sorunu biz de farkettik paylaştıktan sonra. Düzeltilecektir, şimdilik gönderdiğimiz profil ile girebilirsiniz.