ETS2 - Road to Heavy Map Projesi - Heavy Vehicles Turkey

Türkiye’deki bütün otobüsleri yapmak gibi bir çılgın projemiz varken neden yanına bir tanesini daha eklemeyelim? dimi :smile:

Buradaki amacımız Türkiye haritasını 1:4 ölçekle oyuna aktarmak. Biliyorum bu iş çok uzun sürecek ama yılmayacağız…

@bona 'nın yaptığı konsept çalışmayı oyunda göstereceğimizden emin olabilirsiniz. :smile:

Proje Sahibi: Heavy Vehicles Turkey [ HVT ] - HVT Otogar
Map Yapımcıları: Furkan Zabun - Berkant Terzi - Emir Çörek
Harita Modelleri: Emin Doğuş Güraksın - Harun Aras - Yağız Bakırcı

33 Beğeni

Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır diyebiliriz buna. Projede başarılar

4 Beğeni

Ben Doğuş. Geliyorum…

5 Beğeni

gelmesene abi

2 Beğeni

umarım bu proje saçma sapan nedenlerle rafa kaldırılıp heveslerimizi kursagımızda bırakmaz

4 Beğeni

İnşallah bu projenin sonunu bitirip Türkiye Haritasını baştan aşağını tamamlarsınız ki biz de doya doya oynarız. Yolunuz, bahtınız hep açık olur inşallah! :pinched_fingers: :muscle:

6 Beğeni

hevesimiz kaçarsa kursak filan kalmaz :upside_down_face: :upside_down_face:

1 Beğeni

Bu ekip bu işi yapar :ok_hand:

1 Beğeni

bu zamana kadar yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır biraz uzun sürecek ama yanınızdayım

1 Beğeni

Ufaktan nazara geldik mapperımız Furkan’ın sistemi şuan sıkıntılı açılmıyor. Marmara bölgesi bitmiş haritamızı kurtarmaya çalışıyoruz.

Bu proje rafa kalkmayacak.

9 Beğeni

inşallah sil baştan başlamak zorunda kalmazsınız

bölge bölge mı paylaşılacak? marmara bölgesi bitmiş :face_with_peeking_eye:

Dlc mantığıyla bölge bölge update getirtilecek. Örneğin Ege Bölgesi update gibi…

8 Beğeni

Hazır aklıma gelmişken haritayı kurtarabildiniz mi? Çünkü sil baştan çok zahmetli.

1 Beğeni

Sil baştan her bölge için çok zahmetli… :grimacing: Marmara bölgesinin yoğunluğunu düşündüğümüzde çok zahmetten öte insan ömrü yer, hele 1/4 ölçekte… Umarım bir kayıp yaşanmamıştır.

2 Beğeni

Haritadan görseller göstericek misiniz hocam?

yapıldıkça gelir acelesi yok robot değiliz sonuçta :slight_smile: sabır bekliyoruz

2 Beğeni