not aldım yakın bır zamanda yapıcam lıstelerdekılerı
Bu şahıs emek hırsızlığından başka bir şey yapmıyor. Kendisini daha önce uyarmama rağmen izin almadan logomu kullanmış. Bu kadar benzerlik tesadüf olamaz. (üstteki kuşak bana ait alttaki ise arkadaşımızın şaheser çalışması) Bu arkadaşı ifşa ediyorum.
@HasanOfke gereğinin yapılmasını da rica ediyorum.
ben kımsenın emegını calmam kendım cızer kendım yaparım bır ınsanı tanımadan bılmeden suclama herkez yaptıgında ozgurdur sen benım hangı araca hangı fırma kaplaması yapacagıma karar veremezsın
Bak sen şu işe bire bir ne kadar da benziyor benim kuşağıma. Kanıtlı ispat varken insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu net görüyor.
Öncelikle merhaba geçmişte kendisiyle çalıştım logo kuşak ve skinpack konusunda onun sayesinde iyi bir seviyeye geldiğimi düşünüyorum bu logolar çizilirkende kendisinin yanındaydım İllüstrator programından çizimi yapıldı bu kanı’ya nereden vardınız hiç anlamış değilim benzer olma ihtimalide gayet normal CorelDraw İllüstrator gibi programları kullanmasını bilen herkesin bu kuşağı rahatlıkla çizebileceği bellidir elinde çizebileceği bir görsel varsada. İyi Çizimler Dilerim
**
Örneğin; Bunun Gibi
**
Fotografın bana ait olması dışında hiçbir sorun yok
Tanışalım: Ben Ömer Şakır Ulaşım Dünyası yöneticilerinden
tanıştığımıza bende memnun oldum kuşağı fotoğraftan çizmenin emek hırsızlığı olduğunu düşünmüyorum çizim yapmak için güzel bir referans bu tür çizimleri ulaşım fotoğraflarından veya bizzat otogarda görürsek çekip kendimiz çiziyoruz iyi çekimler dilerim
acıklama yapmana gerek yoktu kardesım tanıyan ne yaptıgımızı bılıyor sadece sanal reklamla ugrasmıyoz daha cok tanımak ısteyen gıtsın real reklamcılardan ogrensın kım oldugumuzu tesekkur ederım ayrıca