Merhaba 1.53 e ne zaman fixlenecek…
Direksiyonun solundaki ekranı değiştirmek için hangi tuşun ataması gerekli?
Kerem, Tuş atama kısmından iç mekan bölümünden “Eğlence ve Bilgilendirme Sistemi Ekran Değiştirme” slotuna giriş atayarak değiştirebilirsin. Mouse’un tekerleğini kullanıyorum ben…
Navigasyonun olduğu ekranı değiştiriyor ben de atamıştım daha önceden
Travegoda o ekran yalnızca geri vitese geçtiğinde değişir. Sadece otomatik şanzımanda çalışır. Geri viteste olmadığı zaman tek ekran gözükür.
Daimler 2025 Pack modumuzun oyuna aktarım süreci başlamıştır.
Uzun zamandır arka planda üzerinde çalıştığımız modun duyurusunu yapmak istedik.
TRAVEGO
Travego modumuz, 2022 yılındaki bilgi birikimiyle hazırlandığı için, güncel kalite standartlarımıza ulaşması adına oyuna baştan aktarılmakta (convert edilmektedir).
TOURISMO
Tourismo modumuz ise zaten güncel olarak çıkış yaptığı için, yalnızca 2025 model parçaları ve sürpriz eklentilerin ardından erken erişime açılacaktır.
Burada “Ne zaman çıkacak?” diye sormanız bir anlam ifade etmeyeceği gibi, bu sorularada artık cevap da vermeyeceğiz.
Görselleri dikkatlice incelediğinizde, aracın arka bölümünün önceki versiyonunun tasarım açısından yeterince tatmin edici olmadığını fark edebilirsiniz. Bu nedenle arka kısmı sıfırdan modelleyerek yeniden inşa ettik. Son görselde, eski ve yeni arka tasarımların karşılaştırmasını görebilirsiniz. Aradaki temel farklar; önceki modeldeki köşe geçişlerinin fazla yumuşak olması ve stop altı kuşak detaylarının eksikliğidir. Bu revizyonla birlikte daha keskin, karakteristik ve gerçekçi bir arka form elde edilmiştir.
Merakla bekliyoruz… Özellikle ben