Sal dorseleri kaldırsınlar yük yokki millet kullansın
Yükler var nasıl yok ?
Yaw hocam kiremit tuğla çuvaldan başka yük yok onu diyorum. Iberia ile zeytin ağacı getirdiler sonrası koca bi boşluk onu diyorum.Yeni yük yok diyorum. Her dorseye var buna yok diyorum.
Üşeniyorlar galiba çizmeye. Aslında Yük Paketi DLC’si yapıp satabilirler. Ama nerdeee.
biz hep frigo kullanıyoruz 50 liralık
Yarın Akşam Yayınlanır Sanki
O fotolar 2 hafta önce eklenmişti. Muhtemelen cuma yayın olacak.
ETS 2 - ATS ikisi tek paket bundle olur mu acaba?
ATS ve ETS2 için yayınlandı. Bundle mevcut olacakmış fakat link henüz aktif değil.
DLC, ETS2 için aşağıdaki yeni yükleri içerir:
- Diskli Çayır Biçme Makinesi – Krone EasyCut B 880 CV
- Ot Biçme Makinesi – Krone BiG X 1180
- Biçme Makinesi – Krone BiG M 450
- Rotatif Tırmıklar – Krone Swadro TC 1370
- Yuvarlak Balyalama Makinesi – Krone VariPack V 190 XC
- Kare Balya Makinesi – Krone BiG Pack 1290 XC HDP
- Vagon – Krone GX 520
ATS için oyuncular şu yükleri çekebilecekler:
- Diskli Çayır Biçme Makinesi – Krone EasyCut B 880 CV
- Ot Biçme Makinesi – Krone BiG X 1180
- Biçme Makinesi – Krone BiG M 450
- Rotatif Tırmıklar – Krone Swadro TC 1370
- Yuvarlak Balyalama Makinesi – Krone VariPack V 190 XC
- Kare Balya Makinesi – Krone BiG Pack 1290 XC HDP
- Vagon – Krone GX 440
Bu yeni yüklerin yanı sıra, hem ETS2 hem de ATS için, kabininizi dekore etmek ve bu efsanevi markaya olan desteğinizi gururla göstermek için kullanabileceğiniz KRONE temalı aksesuarlardan oluşan bir seçki de sunuyoruz.
KRONE yüksek performanslı tarım ekipmanlarında dünya lideridir. Biçme ve balya makinelerinden yem hasat makinelerine ve vagonlara kadar, KRONE makineleri modern çiftçiliğin belkemiğini oluşturur. Ancak verimlilik tarlada bitmiyor, bu makineler ihtiyaç duyulan yere kamyoncular tarafından taşınıyor ve bu da sürücüleri tarım sektöründe önemli bir halka haline getiriyor.
Bu DLC’lerin her ikisi de, biçerdöver, balya makinesi, tırmık ve biçme makinesi gibi büyük ölçekli tarım makinelerini içeren yeni kargo tiplerini içeriyor. Bu makineler, Araç Ekibimiz tarafından yüksek bir detay seviyesinde titizlikle modellendi. Her makine, Atlas Okyanusu’nun hangi tarafında olursa olsun, sürücülere yeni bir teslimat zorluğu sunacak özel römorklarla taşınıyor.
Bu sürümü kutlamak için, özel bir paket de sunuyoruz. Bu paket ile KRONE Tarım Ekipmanları DLC’sinin ETS2 ve ATS sürümlerini tek bir fiyata satın alabileceksiniz. Bu, iki kıta arasında sürüş yapmayı seven oyuncuların kargo seçeneklerini genişletmeleri ve bu işbirliğinin sunduğu her şeyin tadını çıkarmaları için mükemmel bir fırsat. Steam Mağazası’nda buraya tıklayarak göz atın!
Bundle yok gibi. Mobilde olduğum için mi böyle gözüküyor? Kontrol eder misiniz
![]()
Oha Dakika Bir Gol Bir Çıkardılar:open_mouth:![]()
Yazdım ya bundle olacakmış diye ama henüz link aktif değil direkt steam ana sayfasına yönlendiriyor. Bu da linki yarım saate falan aktif olur tahminimce.
Aktif olunca linki tekrar düzenlerim. Ben kopyala yapıştır yaptığımda linkteki yazı gözüküyordu. Linkin sonu bu şekilde /bundle/59743/KRONE_Agriculture_Equipment
Anladım. Almayı düşünüyorum ama şuanda yurt dışındayım. Türkiye’ye döndüğümde alırım. O zamana kadar bundle gelirse süper olur.
FS22`ye yeniden başlamışken nedense gözüme güzel gözüktü ![]()
Bundle yayınlandı.