ETS 2 Yeni̇ YKS/OyuncuyusBisMods Türki̇ye Hari̇ta Modu

14 Beğeni

Bu kez 1.4 versiyon güneyden mi başlandı? Ne güzel. Emekleriniz her daim dert görmesin.

çok güzel gözüküyor ama 1.4 versiyonu için samsun ordu giresun bekliyoruz artık…
Hem güneyden hem kuzeydenmi ilerlenecek kısacası 1.4 hakkında biraz bilgi verirsen seviniriz…

Sadece paylaşımı olmayan başka bir çalışma için yapıldı konsept , paylaşımı olmayacak , ama ilerleyen vakitde ak deniz bölgesine gelince sıra , o zaman gelcek. Şu an ki rota karadenizden devam.

3 Beğeni

1.4 planını duymayı bekliyoruz merakla :grinning: :face_in_clouds:

2 Beğeni

izmir izmir

14 Beğeni

Hadi hayırlısı ama sadece otogar yapılıp cilalanicak mi şehir yoksa 0 dan mı yapılacak :roll_eyes:

1 Beğeni

ikiside olmuyacak sadece zamanı gelince olucak.

1 Beğeni
Özet

ankara aşti terminal girişinde bu bugu buldum bilginize
@umutcan bey ve son güncel attıgınız linkten indirdim harita modunu

1 Beğeni

Evet arkadaşlar! Bu da benden size OyuncuyusBİS YKS’nin haritası. Sadece yapılmış tarafını SS yaptım. Buyrun, çam sakızı çoban armağanı. :slight_smile:
NOT: Esenler Otogarındaki yeşil çizgi hayalimdeki FSM Köprüsü.

4 Beğeni

Bir de nedendir; ben orijinal çerçeve ile yayınlıyorum, sistem küçültüyor. O yüzden yazılar minnacık kalıyor. Anlamadım gitti.

1 Beğeni

15 Beğeni

Modellemiş olduğum bazı yapıları ilerleyen zamanlarda bazı şehirlere kişisel , ev , ofis vs. olmak üzere kullanmak için ufak çalışmalar.

6 Beğeni
6 Beğeni

ne yalan söyleyeyim güzel olur oyun konseptinde ir işe yaramaz gibi görünüyor ama görünüm açısından güzel olur

1 Beğeni

Nedendir bilmiyorum bugün TR Extended haritasında gezinirken OyuncuyusBİS’in yapmış olduğu harita aklımdaydı. Hal böyle ilham olunca ben de haritaları böyle birleştirdim. Yeşil renk ise çakışan yollara karşılık yeni bağlantı yolu. Lakin Kırklareli’nin yolu Kuzey Marmara Otoyolu’na öyle çakışıyordu ki ben de istemeye istemeye bu resimde iptal ettim. TR Extended ekibinden ses seda olmayınca bu işten elinin eteğinin kökten çekildiğini varsayarsak (sizi bilemem ama ben öyle düşünüyorum açıkçası) OyuncuyusBİS’in ekibinden ricam bu haritayı dahil edebilme imkanınız var mıdır? Olursa tadından yenmez valla. Kolay gelsin.

2 Beğeni

Malesef böyle virşey bir şey söz konusu değildir. O insanlar o kadar emek verip bu zamana kadar getirdiler projelerini , alıp bizim haritamıza eklemek hem bizim emeklerimize hemde onların emeklerine saygısızlık olur. Taraflar konuşup ilerleyen zamanda bi paket ile bağlantıya imkan sağlayabilir, onunda dışında imkan yok .

9 Beğeni

Samsunport limanının giriş kapısının modeli hazır , 1.4 çalışmaları 3d modeller ile yavaştan başlamaya başladı.

20 Beğeni