ETS 2 Yeni̇ Türki̇ye Hari̇ta Modu

Harita ölçeği mi değişmiş

Galiba ücretsiz herkese açılmış? Ön sipariş alanlar öncelikli olmayacak mıydı :thinking:

Bence böyle daha iyi herkes oynasın diye düşünmüşler herhalde ama para verenler ne olur bilemem

Para verenler de desteklemiş oluyor

3 Beğeni

Bu haritayı ücretsiz paylaştığınız için teşekkürler ne yalan söyleyim. Lakin sizin şöyle prensibiniz var; ön sipariş verenler, düşük ücretle haritaya sahip oluyor. Haritanın yapımı bittikten sonra normal fiyatla ilk birkaç ay ücretli oluyor, sonra ücretsiz paylaşım sunuluyor. Benim endişem, ön sipariş verenlerin çektiği acı yani can sıkıntısı. Yoksa bu haritayı ücretsiz paylaşmanız beni mutlu etti. Umarım onlara haksızlık etmemişimdir.

6 Beğeni

Kimsenin kimseye haksızlık ettiği veya hakkını yediği yok biz hiçbir modumuzu sürekli ücretli tutmadık bu modda projeye destek olmak için ön sipariş adında destek olmak isteyenler destek oldu, destek olan herkese teşekkür ediyorum ayrıca proje ön satışta çok durduğu için herkese eşit davranarak erken erişimi yıkıp genel paylaşım yaptık. Şuna eminim ki destek olupta öncelik bekleyen bu zihniyette olan kimse yoktur. Keza böyle bir söz konusu var işe aklınızda böyle bir şüphe var ise site üzerinden mail ile iletişime geçin ücretinizi iade yapayım… iyi oyunlar dilerim.

18 Beğeni

benim öyle bir düşüncem biraz vardı ama yinede halali hoş olsun canınız sagolsun öyle gerekmiş öyle yaptınız saglıkolsun bende ön sipariş verenlerdenim ve burada yazılanlardan ötürü öncelik duygusuna biraz kapılmıştım fakat sizin bu açıklamanızda yanlış oldugunu düşündüm sonuçta amaç sizlere destekti.

3 Beğeni

Merhaba haritada bir hatamı diyim yada birdahaki sürüme mi bıraktınız bilmiyorum ama erzincana gidis yolu tokat icinden gecilmiyor ama oyun icinden geciliyor bunu söylemek istedim

1 Beğeni

o bölgeler yapılırken , oralar da ele alınacak.

3 Beğeni

tesekkür ederim cevapınız icin elinize emeğinize sağlık

1 Beğeni

Bug var

2 Beğeni

bug olan şey nedir , hata ney ?

Çorum şehir içinde ve kop Dağı geçidinde performans çok düşüyor ( fps 80 lerden 40 a geldiği oluyor )
Fakat kalite 10 numara ellerinize emeğinize sağlık 1.4 duyurusunu içeriğini merakla bekliyoruz :pray::clap:

5 Beğeni

Bildiriminiz için teşekkürler , çorumda performans için elimizden geleni yaptık , daha da iyi hale getirmek için gelicek güncellemelerde çalışıcaz . Kop dağı için de aynı şeyler geçerli.

6 Beğeni

Emeğinize sağlık harita muhteşem olmuş şimdiden 1.4u beklerken kolaylıklar dilerim depremde hayatlarini kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim yaralılara acil sifalar

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiz. Çorum şehir merkezine çok fazla detay verdiğim için fps düşüşü olabilir ancak elimizden geldiği kadarıyla bunu düzeltmeye çalışacağız

4 Beğeni

Modu ücretli alan biri olarak herkese ücretsiz açılmasının benim adıma hiç bir sıkıntısı yok zaten destek adına verdik…1.3 e daha bakmadım ama videolarda gördüğüm bir bug bayburtta gördüm heryerde varmı bilmiyorum.Trafik akışının otogarlara doğru olması saçma olmuş zaten orda araçlar kayboluyor düzeltilmeli bence…

1 Beğeni

teşekkür ederiz bir sonraki güncellemede düzeltilecek

Görülmeyen bir duvar var diyeyim.Bayağı da derin sanırım, sıfır kamerasıyla atlayayım dedim araç uçtu :slight_smile: elinize sağlık bu arada.

3 Beğeni

Trafikte Logolu otobüslerin dolaşması gibi Mod ekleme düşünceniz var mı? Galiba Haulin de bir ara vardı otobüs modlarında.

Trafikte bir tek otobüs olarak Neoplan Tourliner var logosuz. Başka otobüs yok Mod olarak eklenebilir yani. Ai traffic pack adı altında Hani Firma logolu Travego Olabilir Cityliner, Lions Coach, Setra vs. vs.

2 Beğeni