Eline sağlık ama Edirne otogarı sence fazla fazla yüksek olmamış mı birde Edirne otogarı oval olmayan bir otogar direk uzunlamasına peron kısımları
Dün, yaklaşık 1 ay önce konuya verdiğin video bağlantısından indirip bir göz atma fırsatım oldu. Sonrasında yaptığın değişikleri/güncellemelere göz attım. Eline koluna sağlık çokta güzel olmuş. Yapabilir misin bilmiyorum ama haritada otogarların olduğu konumlara mavi otobüs simgesi koyabilir misin?
https://mods.simulasyonturk.com/ets2-otogar-modu-yeni-esenler/ yalnız bu şekilde mod paylaşılmaz
o kadar görüntü çekip yüklüyorsun iş çıkarmaya gelince ortaya atıyorsun gidiyorsun
sence böyle olur mu? burada bir emek var ve emeği böyle yansıtmak çok kötü
aynen ben de diyoruım mod yayınlandı bu adam nerede
Modun yayınlanmasını geçtim bari virüslü sitelere koymayın modu Yani emeğin karşılığını alacağım diye…
nerede virüs var
Otobüsle paylaşılan sitedeki linklerde dosyada virüs yokta mübarek sitede indirmeye çalışınca naturalux dan farkı yok
mod güzel ama yapımcının bu yaptığı ayıp
biraz açar mısınız
Konuyu boş yere bölmeye gerek yok anlattığım gibi zaten.
naturalux gibi kısmını anlamadım
haklısın
zaten otobüs bu oyunun mantığına aykırı
@Doktor_Cocuk bencillik ile alakası yok gerçek bu
ne yapmamı bekliyorsun elimde olan görüntüler boyutu büyük olduğu için yükleyemedim .
yani mal ortada bilen biliyor destek olan herkese teşekkürler .Ben bu yolda kendimi geliştirerek ilerlemeye devam edicem.
link paylaşabilirdin
Harita yapımında ilerleyebilirsin ama buraya mod çıktı gibisinden bir haber bile bırakmamıssın.Kendini geliştirmen gereken bence daha farklı şeyler var.Mod için de tebrik ediyoruum otobüs rolepay yapan arkadaslarımıza harika imkan vermissin
mod sabah 10.30 da çıkıyor bizim zamanlamıza göre siteler onayulamsı uzun sürdüğü için akşam yüklüyoruz siteye sabah da gerekli yerlede paylaşılıyor . bende daha yeni uyandığım için daha burda paylaşamadım yeni geldim
Söylemek istedikleri şey paylaşım içeriği/sayfası vs. tanıtım açısından zayıf kalmış en azından ufak bir tanıtım videosu olabilirdi mesela ya da sefer videosu tarzında bir şeyler ama çok da büyütmeye gerek yok
Eline sağlık böyle işler görmek güzel oluyor
Çok genç olduğu için acele ediyor ve daha önce paylaşılan herhangi bir mod çalışmasından feyz almayı tercih etmiyor. Aceleyle gece yarısından sonra saat 2 gibi mod paylaşmaya çalışıyor. Madem 10’da yayınlayacaksın bu saatten sonra rahat rahat sakin paylaşabilirsin. Yani moda çalışıldığı kadar azcık da olsa bunlar hesaba katılarak adım atılsa daha kaliteli bir ortam olur. Çünkü her yeni mod çıkışında 0 noktasına dönmeye gerek yok.