ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Aynen slotu mod ile aktifleştirdim. Mod ile aktifleştirmeden slot gözükmez arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın. Kodlama ile parça takarsanız parça araçta gözükür fakat slot gözükmez.

Bence Pavel’in İstanbul’a özel beyinci dükkanı açması lazım, Adblue ve DPF iptal etme özelliği gelsin. Avrupa’da polis çevirdiği zaman tıra el falan koysun

3 Beğeni

Mod kullanıyorsan normal. Modunuz açmış olabilir SCSnin yaptığı sızıntı olmayabilir yani.

Araç modelinde oyunda gözükmeyen bir slot varsa mod sayesinde oyun içerisinde gösterilebilir. Bu araç üzerinde sonradan yaptığım bir mod değil. Eskiden yoktu şimdi var.

vardı, yeni değil.

@Swanky

Kod tarafında olan bir şeyin oyunda olmaması sızıntı değildir. Zaten daha hazır olmadığı için oyunda gözükmüyor. Buna aslında ön hazırlık diyebiliriz.

Sonuç olarak araç ilk geldiğinde slot yoksa ve 3 sene sonra gelen güncelleme ile o slotu kaldırmadan oyuna eklendiyse arka planda tuning pack yapıldığına dair bir işarettir buda bi sızıntıdır çünkü başka slot yok bu slot ise tuning pack slotu

DAF NG için XF Tuning Pack güncellemesi olamaz mı?

Eskiden Marka adı ile tuning pack çıkıyordu öyle olsaydı sadece update ile iş çözülürdü ama sonradan model ismine çevirdiler. Paketin adı XF Tuning Pack olduğu için XG, XG+ ve XD için bunu nasıl çevirecekler bilemiyorum

Aslında DAF NGD ailesi içinde XF de var. Herhangi bir isim değişikliğine gerek yok. Ver güncellemeyi gitsin.
:sunglasses:

image

XF var ama XD, XG ve XG+ modelleri varken XF Tuning Pack adıyla kullanılması pek doğru olmaz diye düşünüyorum.

Yukarılarda bu fotoğraf paylaşılmıştı. DAF NGD ailesine özel aksesuarlar vardı. O zaman yeni Tuning Pack DLC’si gelecek.

3 Beğeni

Aslında sadece DAF XG için gerekmiyor tuning pack. Ayrı ayrı olması gerek biliyorum ama MAN, İveco ve renault marka araçlarda lazım. Renault’nun Range T de var ama Premium ile Magnumda yok. Sırasıyla hepsine gelmeli bence.