Anladım hocam.
gerçekte sanırım 8X4 özelliği yok aslında olsa güzel olurdu
Eski daflardada yoktu sanırım. En fazla 6x4 vardı ama galiba bunda en fazla 6x2 olacak. Yukarıda bir arkadaş resim paylaşmıştı Şasilerle ilgili
buna göre dört çeker yok eğer gerçekten böyle gelirse bu araçla ağır yük çekilmez
Arkadaşlar benim gözlerimde mi bir sorun var anlayamadım ama yeni DAF’ı sanki F-MAX’e benzetiyorum biraz. Sizde de öyle mi ?
majestic ile ivedo unuttun onlarda vardı
![]()
Sesler fena değil ama yine de yetersiz. Mod şart.
Scania’ya benzetmen gerekiyor. FMAX ile alakası yok. ![]()
Yalnız şimdi farkettim de bu detay çok iyi olmuş.
Ya birde şu dashboard çözünürlüğü nedir Allah aşkına ya %400 aldım hala bulanık gözüküyor.(Tırı çok beğendim ama böyle güzel bir tıra Dashboard ve Navigasyon çözünürlüğü olmamış. Umarım ilerleyen dönemlerde SCS buba bunu halleder.)
benim tahminim oyundaki XF tuning packi adını değiştirip araca uyaracaklar çünkü sırf bir araç için saçma. Ztn diğer tuning packla 2 3 araca yapıyorsun örneğin actros turning pack dediğin zaman hem eski kasa actroasa hemde yeni kasa actrosa uygulayabiliyorsun.
İlk defa stok bir sesi beğendim ama Kirechbum DAF E6 MX sesi dururken stok kullanamam. ![]()
Ses benimde ciddi anlamda hoşuma gitti.
İnşallah çok yakında bu araç’ta gelirse çok güzel olucak.
1.42 1.43 güncelleme’sinde gelir umarım.
Ve diğer şası türleri veren XF XG XG+ modifiye paketi gelirse’de çok güzel olacak.
araç güzelde dashboard multimedya ekranı biraz zayıf olmuş sanki… Scania ve lonestar kalitesi yok.
Daf’ın Dav olduğu yıllar
![]()
XF XG XG+ farkları nedir? Sadece kabin mi değişiyor
kabin boyutları, kabin içi hacimler, vb bir çok şey
Daf XG/XG+ DLC sinin içinde XF ye ait bir kaç tane dosya mevcut yani ileriki zamanda XF geldiğinde DLC nin adı DAF XF/XG/XG+ olur
Modifiye mevzusu ise büyük bi ihtimal şuanki XF Tuning Pack güncellenir 2021 XF için parçalar gelir, XG ve XG+ için ise ayrı bi XG/XG+ Tuning Pack dlc gelir sanırım örneğin ai dlc si hala gizliliğini koruyor
Scania ile alakası yok aracın ön panjur e6’nın geliştirilmiş hali. Daf kendi tasarımını yapar.