ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Neden daf çekicisini mod olarak oynamaya çalışıyorsunuz ki anlamadım, zaten oyuna gelen şey?

1.40’ta oyanabiliyor.1.41’de uyumsuz diyor. Onun için.

1.41 de böyle yapman gerekiyor

1.41 den 1.40 a çekmek zor gelebilir sonuç olarak 6gb indirmek o kadar da kolay değil heleki internet kötüyse o yüzden yani

1.41’e mod olarak atınca aynalar yön değiştiriyor herhalde ya da bende öyle oldu :smiley:

1 Beğeni

Sende öyle olmuş. Bizde düzgün.

1 Beğeni

Evvett üff takıma gelll :smiley:

4 Beğeni

Yeni Daf XG/XG+ sizlerde seviye düşüklüğü sebebiyle kilitliyse 2 dk lık kodlama ile açabilirsiniz;

:one: C:\Users\Bilgisayarınızınİsmi\Documents\Euro Truck Simulator 2\profiles\xxxxxprofilinizxxxxxx\save\quicksave dizinine gidin

:two: Game dosyasını not defteri ile birlikte açın ve arama kısmına “experience_points:” yazarak aratın.

:three: Bulunan satırın yanında seviye biriminiz olucak o miktarı silip yerine 6-7 haneli bir sayı yazın “örnek: 195698” (eğer kabul olmazsa oyun çökerse tekrar deneyin yine olmazsa yazdığınız değeri düşürün çok yazmış olabilirsiniz, az geldiyse de tekrardan daha fazla bir değer girin)

:four: Yazdıktan sonra kayıt edip çıkın

seviyeniz yükseldi :+1:

2 Beğeni

Aracı gayet beğendim normalde hayalet göstergeler hoşuma gitmez ama gözüm alıştığımdan sanırım hoşuma gitmeye başladı.Ses konusunda kötü olur sanmıştım ama bana güzel geldi sesleri.Range t kadar kötü değil yani.:upside_down_face:Birsüre daha kullanacağım.Emeği geçen herkesin eline sağlık.Diğer markalarında böyle kampanyalar yürütmesini dilerim.

6 Beğeni

Yalnız şaka maka SCS nerelerden nerelere geldi be. Bu tır özelinde ve Renault T makyajlı kasa özelinde baktığımızda en başta araçlara lisans çıkaramayan bir firmaydı. Swift, Valiant falan vardı. Nereden nereyeee, gerçekten büyük başarı.

7 Beğeni

Arkadaşlar dashboard gözüme bir bulanık geldi sanki sizde de öyle mi ? %200 ölçeklendirme kullanıyorum bu arada

1 Beğeni

Fragmanda da öyle bulanık duruyor.

1 Beğeni

Oyun fragmanından bahsediyorsan umarım düzeltirler hocam bunu.

2 Beğeni

Bu arada henüz 6x2/4 8x4 özelliği yok. İleride eklerler herhalde

Ayrıyeten istediğiniz zaman XG+ da Aynalı kullanabiliyorsunuz.

1 Beğeni

8x4 diye bir şasisi yokki diğerleri var onlarda ilerde gelir

1 Beğeni

boyalı aynaları seçersen sorunsuz kullanabiliyorsun. muhtemelen sadece plastik aynaları seçtin :slight_smile:

2 Beğeni

Çok teşekkürler hocam :slight_smile:

1 Beğeni

farklı şasiler ve xf daha sonra gelecek blogda yazmışlar

4 Beğeni

XF haberine sevindim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Aynen şöyle yazıyormuş;

The New-Generation DAF is initially available in Euro Truck Simulator 2 with the XG and XG+ cab options, with the XF coming at a later date. Only the 4x2 chassis option will be available for now, as is the same with the trucks initially offered to customers.

Last but not least, we have also added a special launch paint job for the new trucks, to go with the Tuscan Yellow launch colour that you should definitely use!

Translate;

Yeni Nesil DAF, ilk olarak Euro Truck Simulator 2’de XG ve XG+ kabin seçenekleriyle sunuluyor ve XF daha sonraki bir tarihte geliyor. İlk etapta müşterilere sunulan tırlarda olduğu gibi şimdilik sadece 4x2 şasi seçeneği sunulacak.

Son olarak, yeni kamyonlar için kesinlikle kullanmanız gereken Toskana Sarısı fırlatma rengiyle uyumlu özel bir fırlatma boyası da ekledik!

1 Beğeni