ETS 2 - Yeni DAF XF, XG ve XG Plus

Parçaları bırak 3 ay oldu halen daha aldıkları ses kayıtları eklenecek :smiley:

5 Beğeni

yeni daf xf / xg ve xg+ ın sinyal sesi azmı geliyor sizdede böylemi?

10.000 :partying_face:

19 Beğeni
5 Beğeni
3 Beğeni

İlginç :thinking:

2 Beğeni

Bende tam bunu diyecektim. Sırlar dünyası SCS Software :smile: Yoksa MAN TGX 2020 den haber olmamasının nedeni DAF XD mi acaba ?

3 Beğeni

XF İnşaat Serisi

14 Beğeni

Yeni dafın iç mekanında metalik gri olması gereken parçaların beyaz olarak yapılmasına bir ben gıcık olmuyorumdur herhalde. Yeni bir araçta bu kadar eksikliğin olması ve yapılmaması üzücü. Madem iyileştirme yapılmıyor o zaman scania hariç bütün kamyonlar kaldırılsın. Emek vermesinler boş yere.

Şöyle yorumlar gördüğüm zaman genelde sessiz kalmayı tercih ediyorum ama, bu yapmış olduğun saçma serzenişe cevap vermek istedim. Artık bir şey yapıldığı zaman, iyi ya da kötü saçma sapan şeylere takılmaktan vazgeçin. SCS’ nin oyunda ki eksik olduğu şeyleri zaten modlar tamamlıyor. Adam bu araçları tasarlarken ‘‘Ya burası çok gri olmuş, biraz daha koyu yapalım.’’ düşüncesine hiçbir zaman kapılmaz. Çünkü yapmış oldukları araçların çoğu markaların söz konusu olan tasarımına bağlı. Son 2 yıldır SCS’nin emeğine laf etmekten başka bir şey olmadı ! Her şeyine laf ettiniz, yerden yere vurdunuz. Madem beğenmiyorsunuz eksik buluyorsunuz, silin bu oyunu sisteminizden oynamayın! Ortalama 2 aya kadar MAN çıkacak. Yine aynı hikayeleri dinleyeceğiz. Ben şahsen, saçma sapan yorumlar yapanların sonuna kadar haksız olduğu düşüncesinden yanayım!

5 Beğeni

Benim serzeniş saçmaysa senin çözüm yöntemin saçma oğlu saçma oluyor. Dafın navigasyon ve gösterge problemini hangi mod çözüyor? İç mekandaki birtakım kaplamaları mod ile nasıl çözülecek ve gerçekçi olacak anlayamadım. 2021’de çıkmış daf 2017 scania ayarında olamıyorsa elbette eleştiri konusu olur. Bir kere yapılır adam gibi firmanın da oyuncunun da kafası rahat eder.
Scania bir kere adam gibi yapılmış, belki 10 sene sonra bile iş görecek yapısı var.
Güya ses kaydı alınıyordu. 2021 doğumlu çocuklar liseye başlayınca sesleri eklerler. Hadi hayırlı tıraşlar.

Böylelerine yaranamazsın, her şeye bir kılıf uydurmayı başarıyorlar. Helal Olsun ne diyelim. Hangi mod düzeltiyor diyor. Zaten araştırmayı bilsen bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olacaksın. Ama ben sana ağzımı yoramam, iflah olmuyorsunuz.

3 Beğeni

Yani cidden bıkmadınız her gelen çekiciyi Scania ile karşılaştırmaktan Bir kere Scania S ve R serisinden hayalet ekran yok

2 Beğeni

O öve öve bitiremediginiz Scania geleli kaç sene oldu ses ne âlemde modsuz oynayabilir misiniz ? Daf 2021 şuan bile ses modusz gayet güzel anlayana tabi @HasaN.T boş ver usta
(Ets 2 ye tam olarak F-Max modu ile başlamıştım ve şu ana kadar en çok bırakmadan kullandığım çekici Daf 2021)

3 Beğeni

Daf 2021’den elektrik süpürgesi sesi çıkıyor sese güncelleme mi geldi diyeceğim ama bir gülme geliyor. 2021 model kamyona da gidip gösterge modu yapmayalım değil mi? Zaten açıkları kapatmak için 150-200 tane mod kuranlar var sanırım yazıktır. Daf 2021 hd dashboard modu yüreğime su serpildi über olay.
Scania gibi modellemesi olan yok bu bir gerçek. Scania’da en azından adam gibi ses modu var yoksa o konuda o da çekilmezdi.

Zammı da köklediler zahmet edip bir şeyleri düzeltsinler.
Haritadan modifiye paketinden silkelemek daha kolay demekki.

1 Beğeni

ne uzatmışsın be hocam bu kadar detay gerçekçilik arıyosan buyur gerçekte tırcı ol yok elektrik süpürgesi yok hd dashboard falan fistan, aynen çok beklersiniz daha böyle herşey dört dörtlük olsun, 0 hata olsun bu ses olsun o kailte olsun bu renk detay olsun daha neler cidden ya, beğenmiyorsan oynamıcaksın bu kadar basit? bu oyun niye bu kadar kasıntıya sebep oluyor anlamış değilim. oyun ya bu oyun kafa dağıtmaya giriceksin eğleniceksin, @HasaN.T hocamın dediği gibi yıllardır bıkmadınız scs yi yerden yere vurmaktan, ‘‘scania hariç bütün kamyonlar kaldırılsın’’ başka bir arzunuz var mı hocam? şaka gibisiniz gerçekten :smiley:

5 Beğeni

Bu gençler niye kabul etmiyor bazı şeyleri? Dafın sesi süpürge sesi bunu seven keko rap dinliyor olmalı. Hiç bir kamyonun sesi modsuz güzel değil. En detaylı modelleme scania nextgen. 2021 model kamyona gösterge modu kurmak rezillik, belli ki çıkış tarihi için aceleye gelmiş ama düzelten yok. Yaslamış adamlar sırtını mod desteğine oyuncular da bu kafada, böyle ne ses düzelir ne fizik. Adamlar analizi iyi yapıyor belli ki. Daya modu sonra fellik fellik hortlayan sorunlara çözüm ara. Zevkli demekki.

2 Beğeni

bu yaşlılar niye kabul etmiyor bazı şeyleri? dafın sesinden keko rap müziğine gelince bende bu tartışma koptu hocam kusura bakmayın. Ama takmayın bu kadar şu olayları manyak olursunuz sağlığınıza zarar…

4 Beğeni


Bu saatler bende çalışmıyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim. Modları kaldırdım yine olmadı.

1 Beğeni

Bu araç ilk çıktığında retarder i son seviye çekince motor freni yapardı, artık yapmıyor.Sebebini bilen var mı ?