atarlı giderli yorum yapmıyorum benim yazılarımın altına dalga geçer gibi yorumlar yapan sensin: uyardığım zaman aslan,benle uğraşamassın gibi cevaplar veriyorsun . Ben seni uyarıyorum sadece .
Sektörlerle ilgili:
https://www.simulasyonturk.com/ets-2-road-to-the-black-sea-dlcsinin-endustrileri-tanitildi/
çoğu bizde de kullanılacak artık edirne mi olur orası burası mı olur bilemem
Türkiye haberi bekleyenler seri kızgın atsın
@Makarnaci???
şu italyadaki endüstri alanlari gordukten sonra balticdeki ve black seadeki alanlar siradan geliyor pek heyecandirmadi sahsen resimler daha bir sey goremedik doğru dürüst
İlk iki görüntü şeker fabrikası gibi görünüyor. Bizde de Babaeski Alpullu’da şeker fabrikası var mesela…
Bu arada Road to the Black Sea için konsept haritası çalışması yapıyorum. Bir aksilik olmazsa yakında paylaşacağım. (SCS’den haber az geliyor. Bari biz paylaşalım.
)
Türklerde genel olarak bi Türkiye blogu beklentisi var ya onu dedim. Kızgın olayı da facebook esprisi reactionlar yeni eklendiğinde sayfaların klasik cümlesi haline geldi
Ama cidden bu blogta Türkiye’nin de olması gerekirdi bence. Çünkü çok uzun zamandır bir fotoğraf yok ülkemizden.
@kwnkos bu endüstrilerle ilgili bir blog???
Konsept harita çalışması yaparken, son paylaşılan görüntülerdeki 7 ve 8 nolu endüstrinin,
bira fabrikası olabileceğini farkettim.
Bu endüstrinin tasarımında Bulgaristan’ın Haskovo (Hasköy) şehrinin kuzeyinde bulunan ‘Kamenitza’ şirketine ait bira fabrikasından esinlenilmiş olunabileceğini düşünüyorum. Silolar ve kasalar çok benzer geldi.
(DLC’yi beklemekten ne yapacağımı şaşırmış olabileceğimi de düşünebilirsiniz. )
Yok artık
Epey uğraşıyosyb belli Benimde ufak bir tahminim var
Paylaşılan görseller arasında
Bu şirketin Türkiye içinde olabileceğini düşünüyorum…
bu market değil mi zaten? kipa migros süpermarket prefab tarzında benzerleri var hatta utahta bile vardı
Gençler sizin için olay yerinden taptaze fotoğraf, SimülasyonPark için 120 km/h ile giderken çektim.
Bana Metro market gibi geldi rengi itibariyle
Bu DLC ile Türkiye’ye özel yük firmaları gelir mi acaba? Baltık DLC’de heryer Rusça yazılı dorse doluydu.
Aynen öyle @Makarnaci nın dediği gibi METRO market olduğunu düşündüğümden o şekilde dedim.
ben bon firmasının oyun içindeki seçtikleri rengi gördükten sonra tiksindim çok itici garip bir renk var