ETS 2 - Türkiye Trakya "Road to the Black Sea DLC" [Ana Konu]

Akşam MP’de sınırlar karışacak vaziyet alın :heart::grin:

2 Beğeni

dün bile mp güncellenmemesine rağmen 3000 kişi falan vardı en kalabalık şehir İstanbuldu. 90-100 kişi falan vardı :smiley: bu akşam gidin bakın nüfus artacak oyundaki :smiley:
https://web.truckyapp.com/
bu siteden takip ediyorum yoğunluğu

sana özel bir durum bizde bundle 46.80 normal 48 tl gözüküyor

Şu hali ile önceki dlc lerde de fiyat değişimi olmaz ise seneye map booster ile 68 ₺ baltick dahil tüm harita dlc lerini alabileceğiz.
Benim beklentim ise bu dlc sini 39 ₺ den çıkıp baltic ında 35₺ye inmesi sonucu seneye map booster ile tüm harita paketlerini 56₺ ye almaktı ama 68 den alacağız yapacak bir şey yok:)
Bir de fiyat konusunda tepkinin bir nedeni de bence psikolijik sınır (böyle miydi emin değilim) dedikleri şey olmalı 39 ₺ diyince o baştaki 3 rakamı fazla yüksek değil algısı oluşturuyor ama birden 3 den 48 e geçince çıkarıp para veresi gelmiyor insanın. Bakın aradaki 9 ₺ fark olabilir ama (burada yazanlara göre bu az bir rakam) Parayı verecek kişi kaç lira arttığına değil psikolojik etkisinden dolayı almayabilir.
Aynı şey benim durumum içinde geçerli 56 dan almayı planlıyordum ama şimdi 68 den alacağım 56 bana 5 i hatırlatırken 68 7 yi hatırlatıyor ve cebimden çok daha fazla para çıkacak hissi oluşturuyor. @HasanOfke

1 Beğeni

Bununla beraber aradaki artış 9 ₺çok bir şey değil diyenlere eğer 39 ₺den çıksaydı önceki dlc nin ucuzlaması ile beraber bu dlc yi şu anki paket fiyatına ek 8 ₺verip almış oluyorduk o 9 ₺den daha az dimi :slight_smile:

Baltrak ve TM-İstanbul Şirket Kaplamalarını Kişisel dorse olarak almak isteyenler bu modu indirebilir.
NOT: Karadeniz’e Giden Yol(Road to the Black Sea) DLC’sine sahip olmanız zorunlu değil. Oyun Sürümünüzün 1.36x olması yeterli.
NOT2: 3 adet link mevcuttur. Aşağıda bunların ne işe yaradığı hakkında bilgiyi bırakıyorum.

Normal SCS Dorseleri - Hiçbir DLC sahip olmayanlar için
Krone Dorseleri - Krone DLC sahip olanlar için (Profiliner,Soğutucu ve Dryliner)
Schwarzmuller Dorseleri - Schwarzmuller DLC sahip olanlar için (Perdeli ve Soğutucu)

SP ve MP Destekli.
Yük Piyasası ve Harici(WOT) Yük desteklenmektedir.

SCS Dorseleri için bunu

https://i.ibb.co/X4qSTHV/ets2-20191205-201331-00.png

Krone Dorseleri için bunu

https://i.ibb.co/Jcyk0J7/ets2-20191205-092637-00.png
https://i.ibb.co/f4y5sGX/ets2-20191205-092641-00.png

Schwarzmüller Dorseleri için bunu

https://i.ibb.co/qkP5dPS/ets2-20191205-193932-00.png
https://i.ibb.co/MCQKk0W/ets2-20191205-193935-00.png

10 Beğeni


İstanbul da ajanlar var

4 Beğeni

hakikaten o nerenin polisi? :smiley:

:smiley: fena olmuş paylaşırız sitede sağol

1 Beğeni

Arkadaşlar evet dlc fiyatı bazılarına göre tuzlu. Bana göre de öyle. Ama şu da bir gerçek. Bugüne kadar SCS’nin yaptığı fiyat politikasını da hiçbir firma yapmadı. İndirimde 9.75 TL’ye oyun sattılar. Bu da güncel kurdan bakarsak 1.5 euro ediyor. Yani adamlar neredeyse hiçbir beklenti olmadan oyun sattılar. Şimdi de adamlar senin çöp konteynırına belediye logosuna ledli ışıklarına kadar yapmış. Diğer ülkelerde bu detaylar neredeyse yok gibi. İtalya DLC’sinde çöpler otoban kenarlarında duruyor :grinning: Kasma simulator Fernbus’un 90 liradan DLC sattığı, Bug simulator Football Managerin 180 liradan oyun sattığı, Hile Simulator Pubg’nin 70 liradan oyun sattığı ülkede SCS’ye can fedadır. Ben de henüz almadım ama kredi kartına taksitti vs bir şekilde alıp destek vereceğim. Adamlara sallamaya boş muhabbet yapmaya gerek yok. Bugün Türkiye’yi görmezden de gelebilirlerdi. Çoğu firmanın Türkçe dil desteği bile koymadığı günümüz piyasasında bu adamlara hakaret etmek sallamak biraz abesle iştigal. Herkese keyifli oyunlar diliyorum…

4 Beğeni

fazla zorlama bir hesap olmuş bu kadarına gerek yok :smiley: tr hala en ucuz satılan ülkeler arasında ama bundan sonra indirimlerde bile diğer dlclerde olduğu gibi çok düşmeyecek fiyatı

şu an derdimiz kesinlikle 8 tl oldu az oldu map boosterda şöyle olacak değil

harita herkes tarafından beğenildi mi?
en iyi yer şu an bizim olduğumuz kısım mı?
evet :white_check_mark:

5 Beğeni

Bende de aynı durum mevcut çözüm için ne yaptınız arkadaşlar

harita modu varsa kaldır + bizim ford trucks galerisi sorun çıkarıyormuş kaldırın yani

1 Beğeni

@mexiumut tarafından yapılan dorse modu sayesinde multiplayer dahil kişisel dorsenizi alıp online işler dahil oynayabiliyorsunuz. :smiley: Konvoylara zaten bu dorse ile gelin

ETS 2 (Multiplayer) - Kişisel Dorseler için Baltrak Lojistik ve TM-İstanbul Kaplamalı Dorse Modu https://www.simulasyonturk.com/ets-2-multiplayer-kisisel-dorseler-icin-baltrak-lojistik-ve-tm-istanbul-kaplamali-dorse-modu/

2 Beğeni

Cebinizden gidecek olan para az bir para değil haklısınız ama şöyle düşünün bir kez alıyorsunuz bir kez böyle bir para harcıyorsunuz ve -devamının gelmesine katkı sağlamış oluyorsunuz-

@Rageon
@Alp_Tekin

Ve diğer arkadaşlar…

3 Beğeni

Uzun zamandır DLC’nin harita olarak hangi şehirler ile çıkılacağı belliydi ve fiyatınında en düşük 39TL olacağı belliydi ama 9TL farkla çıktı. Sırf 9TL için bahane aramaya gerek yok, imkanın yoktur alamazsın ama bahanelere sığınmanın anlamı yok. Kötüydü, küçüktü, çok para demenin sana bi faydası olmadığı gibi :slight_smile:
DLC çıktığı gibi alıp Romanya sınırından girerek yavaş yavaş ülkemize doğru yol alıyorum ve bence detay olarak en güzel DLC olmuş, alanlara hayırlı olsun keyfini çıkarsınlar. Kenara 40TL ayırıp 8TL eksiği olanlara en kısa zamanda almalarını diliyorum :slight_smile: Hiç almak istemeyip fiyatını haritasını bahane edenlere de bir zahmet uzak durun diyorum :))

5 Beğeni

Edirne Türküleri - Kızılcıklar oldu mu
Bu türkü benden tüm foruma gelsin :slight_smile:

Teaser de gösterdikleri feribota binen var mı

Bu başlık ve sosyal medyadaki saçma sapan yorumları okumaktan çok sıkıldım. Ortada gerçekten kaliteli bir iş olduğu halde 9 lira için bu kadar tantana yapılmasını aklım almıyor. Alabilen alır, alamıyorsa indirim beklersin ama zaten hiç almaya niyeti olmayıp bunları yazıyorlarsa onlara yazmak istediklerimi burada yazıp tartışma çıkartmak istemediğimden susuyorum. Baltıktan sonra bu dlc ilaç gibi geldi.

Bunları yazıyorum ama bunları yazma sebebim scsnin eleştirilecek hiçbir yanı olmamasından değil. Sorun eleştirilecek noktanın oradaki 9 lira olmamasından kaynaklı.

Bu resim Şumenli olan arkadaşlara, hemşerilerime gelsin. Ne yazık ki oyunda sadece tabela olarak varız. Üstümüz çizili, sıfır kamerası ile etrafta dolaşsanız bile Şumen’e dair en ufak bir bina dahi yok. Sadece Şumen’den Varna’ya doğru gittiğiniz, Şumen’in çıkışında olan bu kavşak mevcut.

Bu resimde Razgrad’lı olan hemşerilerime gelsin. Varna’dan Ruse’e doğru giderseniz bu tabelayı görebilirsiniz. Koskocaman şehir oyuna bir köy olarak yansıtılması beni üzmedi değil ama buna da çok şükür. :slight_smile:

Adamlar her şeyin hakkını vermiş, mutlaka almanızı tavsiye ederim.

1 Beğeni