f-max:hani ben ozeldim.hani baskasına bakmayacaktınız.
Üzdünüz:(
f-max:hani ben ozeldim.hani baskasına bakmayacaktınız.
Üzdünüz:(
Sabırsız bekleyiş sürüyor, sadece saatler kalmış olabilir ilk videoya…
Öğlenden sonra çekilecek ve tarihle birlikte paylaşılacak. Şu an beklemeyin.
Şimdi bekleyebilirsiniz.
Herkese Merhaba.
TR Extended Map takipçilerinin uzun zamandır merakla beklediği yeni genişleme paketi Marmara Edition Part 1’in tüm hazırlıkları tamamlandı ve modumuz testleri başarıyla geçti. Bugün sizlere yeni harita eklentisinin çıkış tarihini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.
Euro Truck Simulator 2 - TR Extended Map: Marmara Edition Part 1, 9 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak.
Yeni sürüm ile haritamız bu şekilde görünecek.
Daha önce de @HasanOfke’ın belirttiği gibi maalesef bu sürümde sizlere çok geniş bir coğrafya sunamıyoruz. Ancak modumuz yayınlanınca, çok detaylı ve özenli bir çalışmanın olduğunu sizler de göreceksiniz. Kavşaklar, yollar yoğun bir şekilde yer alıyor. Dikkat edin kaybolmayın.
Dilovası tünelinden çıkınca şak diye nuh çimentoya gelmek biraz şaşırtıcı olsa da 1:19 ölçekteki sıkışma sorunu karşısında scs bile bu denli detaylı bir harita dlc’si çıkaramazdı. Kısa ama etkili bir çalışma olmuş. Tüm ekibi kutlarım
(Genelde anadolu otoyolunu iyi bildiğim için yorumum kısıtlı oldu, tüpraş ve kuzey marmara gibi alanlarda zaten denecek söz yok, mükemmel olmuş onlar da. Tabi kuzey marmara çok zaman almış gibi duruyor fakat olsun, bitti gitti :))
Düzenleme; GPS’de osmangazi köprüsü de açık, gözden kaçmaz o da süper çözülmüş daracık alanda gördüğümüz kadarıyla
Düzenleme 2; ben sadece videoya göre konuşmuştum, videoda olmayan alanlar da var görüntü mevcutmuş bi üstteki mesajda, heyecandan gözümden kaçmış affola
Bir engel çıkmazsa normal ilk oynanış videosunu Salı akşamı yayınlayabilirim. Çıkış saat için Çarşamba öğlenden sonrası uygun olur. Yine bu saatlerde çıkmış olabilir. Ardından normal canlı yayında dolaşırız.
Görmediğiniz detay çok
Kalite herzamanki gibi 1. sınıf
Çok başarılı duruyor elinize sağlık, detaylar yine farkını konuşturmuş…
Ellerinize, emeğinize sağlık
kaliteli olması yeter çok büyük olması önemli değil bence. ellerinize sağlık
Bugünü salı sandım
Salı günü ne var ki
Hasan abi modun oynanış videosunu atacak.
Aylarca bekledik; hayattır bazı durumlardan dolayı ertelendi, bazı durumlardan beklenilen kadar yer gelmiyor ama sırf yetiştereceğiz diye kaliteden ödün vermeye hiç gerek yok yaptığınız en iyisi. Her ne kadar burada geçen yer olmasa da gene de o kadar bekleyeşe deyeceğinden eminim.
Sizin gibi anlayışlı, sabırlı, niteliğe önem veren ve kıymet bilen insanlara layık olan bir mod için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederiz.