ETS 2 – TR Extended Map Mod | Marmara Edition #1 [Ana Konu]

Bir küçük blog bize harita gelene kadar yeterdi :joy:

4 Beğeni

Gelişmelerden haber bekliyoruz, aylar oldu.
:cry:

2 Beğeni

Blogtan ziyade bahsettiğim ilk sürüm için çalışılıyor ama şu an yapan kişilerin bütün vaktini ayırmadığını düşünürsek gayet normal bir hızda ilerleniyor. Blog için de zaten ilk sürümdeki eksik kısımları tamamlanması bekleniyordu.

6 Beğeni

kısacası en erken çıkışı bence aralık yine geçen seneki gibi :cowboy_hat_face:

3 Beğeni

öyle görünüyor ama ekim ayında bitebilecek seviyede bir eksik var aralık ayını görmeyiz gibi :smiley: umarımmm

8 Beğeni

Yeni bir blog falan görünüyor mu ufukta? Çok uzun süredir ayrı kaldık heyecanla bekliyoruz

5 Beğeni

Şu Berceste’nin dinlenme tesisleri de gelecek mi?

Örn: Burayı bilenler bilir Sapanca daki Berceste

8 Beğeni

buraları yapılmıyor part 1’in diğer kısmı yapıldığı zaman yol geçiyorsa benzeri inşa edilebilir
Ancak yeri geldi tekrar söyleyeyim marka bazlı düşünmeyin. Benzerini SCS assetleri ile canlı şekilde oluşturabilsek yeter.

8 Beğeni

Peki verdiğiniz bilgi için teşekkürler

1 Beğeni

Optimizasyon u iyi yaparlarsa süper olur şu an ki bazı yerlerde çok kasıyor

1 Beğeni

Yolun en meşhur yeri neredeyse. Bende olsa getirirdim ama harita çıkınca göreceğiz yapımcıların kararlarını.

1 Beğeni

Bu harita çok gecikti bana göre. 2. Partın da tamamı çıkmayacak denildi. Ekip büyümüştü ama hızlanma göremiyoruz. Geç olsun güç olmasın ama çok net bir tanıtım açıklama bilgilendirme de yapılmıyor. Belki dolu dolu harita yapılıyor doğrudur. Ama en azından bu sürümde çok net nereler çikacak , şuan ne aşamada ya da merak edilen niye bu kadar geç kalındı gibi net cevaplar verilirse mutlu oluruz. Gmm ekibiyle birleşilince dedimki ne güzel hem daha çok hızlı yapılır ama neyse bir açiklama olursa seviniriz. :grinning:

16 Beğeni

yakında güzel haberler alacağız gibi hissediyorum :smiley:

8 Beğeni

sıkılmış olabilirler, ve bence sıkıldılar.

1-) Sıkılma falan yok ancak daha önce yazmıştım yine yazıyorum şu an haritayı yapan kişilerin işi var.
Selim stajından sonra doktorluğa başladı. Haliyle süreç epey aksayabiliyor ama şu an yine de yapıyor.
Kerem de çalışıyor. Hafta içi vakit ayarlamaya çalışacaktı sanırım.
Bona da eğitim için yurt dışına yerleşmişti bilgisayar sorununu çözüp tekrar ilgilenmeye başladı. Eksik levhalar, tabelalar vs. hallediliyor.
Modeller için sıkıntı yok ama harita yapılmadıkça model de olmaz ki şu an zaten çıkacak olan kısımların modelleri hazır.

2-) Haritada Gebze, İzmit, Yalova olacak. Sanayi bölgeleriyle birlikte çıkacak. Bursa var ama tamamlanmadı ilk hedef Part 1 denilen kısmın ilk parçasını çıkarmak. Bursa için bu ilk parça çıktıktan sonra ayrı bir sürüm planlandı.

3-) Şu an haritayı geliştirenlerin daha önemli işleri varken yavaşlık ve bu süreç gayet normal. Kim ne yaparsa eninde sonunda bu noktada tıkanıyor. Mod yapmak belli dönemlerde, zamanlarda olabilecek bir şey ama ETS 2 bunu istemiyor. Bu da kimsenin hayatına uymuyor.

eski bir görüntü;

@bona levhaları yerleştirmişti.

4-) Blog yayınlamak yerine herkes vakit buldukça harita ile ilgilendiği için fırsat olmadı. Şu an blogtan önemlisi söz verilen sürümün çıkarılmasıdır. Bu ayrıntılarla maalesef süreç uzuyor. Kimse buradan para da kazanmayacak, ciddi bir DLC de olmayacak. Üzücü ama gerçekler bunlar :slight_smile: SCS daha farklı bir yol sunsaydı hiçbir harita bu duruma düşmezdi. Öyle ya da böyle yavaş da olsa bir şeyler yapılıyor. Yeni geliştiriciler katılmak ister, bir şeyler yaparsa daha da iyi olur ama bu ülkede bu ekonomik durumda anlamı yok.

37 Beğeni

Herkese Merhaba! :raised_hand:

@HasanOfke , gerekli açıklamaları yapmış zaten. Ben de bir ses vereyim.

Merak etmeyin. Çalışmalar devam ediyor. Bu işe geçici bir hevesle başlamadığımız için, sıkılma gibi bir durum söz konusu değil. :wink: Aksi halde modumuzun gelecek sürümlerini sabırla ve merakla bekleyen topluluğa karşı haksızlık etmiş oluruz.

Ekibimiz, özveri ile modun beklediğinize değecek nitelikte olması için çalışıyor. Sürecin beklenenden daha uzun sürmesi, kişisel işlerimizin yoğunluğu ile ilgili. Takdir edersiniz ki resmi işimiz bu değil. Dersimizden, kursumuzdan, işimizden, stajımızdan fırsat buldukça modu geliştiriyoruz.

Vaktin uzaması, neticenin gerçekleşmesine engel değildir.

Süreç daha uzamadan yeni sürümleri sizlerle buluşturmak dileğiyle…:wink:

33 Beğeni

En azından böyle açiklamalar duymak iyi. Bana kalırsa ekibi birazdaha büyütebilirsiniz. Herneyse biraz daha beklemek gerek. Bu açıklama yeterli olmustur bana göre. Yakında bu haritayı oynamak dilegiyle…

5 Beğeni

dört gözle beklıyorum şu yamayı 1. 42 online olursa ekiple güzel olcak bu iş

1 Beğeni

:scroll: :national_park: :wink:

14 Beğeni

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: gelsin

1 Beğeni