ETS 2 – TR Extended Map Mod | Marmara Edition #1 [Ana Konu]

Yaa bütün sırrı bozdun!

1 Beğeni
4 Beğeni

Bu gece akıyorr maşallahh :slight_smile: insallah en yakın sürede çıksın şu harita.

1 Beğeni

Bunlar ilk sürümden beri var hocam :slightly_smiling_face:
Bu fotoğraflar Altınova’dan, çıkışta kesilmiş yol eğer gerçekte devam edersen Uluslararası Konteyner Limanı olan Asyaport’a ve Barbaros’a çıkarsın. Devamı Kumbağ, Naip, Şarköy diye gidiyor. Hatta girişteki tabelalar yanlış. Ama böyle birşey olması gayet normal çünkü Google Maps görüntüsü yok girişin :frowning_with_open_mouth:

3 Beğeni

Exendet ile arada boşluk var di orası birleşecek mi

nerede boşluk var di

gebze zaten tr extended’ta yoktu ki

1 Beğeni

Ustalar, ne zaman cikiyor yeni part tahmini olarak. Sanki hasna yaz sonu mu demişti. Ama ozaman eleman az vardi simdi sanırsam 1-2 kisi daha eklendi dedim belki daha erkene cikar. Bir yorumunuz var mi?

Sanırım eylülde Marmara partın ilk sürümü çıkabilirmiş ve Gebze tarafları olacakmış.

4 Beğeni

bence ilk partta kocaeli yalova ve bursa olacak

1 Beğeni

Editörü bilen biri olarak harita biraz yavaş ilerliyormuş gibi geliyor. Tabi gebze diyip geçmemek lazım. Görsellerden gördüğümüz üzere her bir detayı ilmek ilmek işliyorlar. Ama yine de 1:19 ölçekte bu sürede biraz daha fazla yol katedilebilirmiş gibi geliyor. Tabi bu da bilmeden konuşmak sayılır çünkü feribot falan yaptılar. Karşıya geçilebilir. Bir sürü tahmin edemeyeceğimiz şey eklenmiş olabilir. Ve paylaştıkları kısımlar belki de yaptıklarının 1/10’u kadardır. Bu sürede kesin bayağı iyi şeyler çıkacaktır diye umuyorum. Spoiler vermeyi pek sevmeyen ekibe başarılar dilerim :slight_smile:

8 Beğeni

Güzel bir tahmin atalım şuraya. Harita çıkınca bakarız tuttu mu diye. Eylülde gelmesi muhtemel ilk sürümde olabileceğini düşündüğüm yerleri sayalım;

Kurtköy (havalimanı olur mu bilmiyorum ama İstanbul Ankara otobanıyla Kuzey Marmara otobanının bağlandıkları yer olacak bence).

Çamlıca gişeler ve o taraflar (O-2 ve O-4 bağlanma noktası)

E5 (özellikle Maltepeden sonraki kısımlar. Pendik falan)

Körfez yolu (D-100 ve O-4, Nuh Çimentoya kadar) (şimdilik çevre amaçlı, gelecek versiyonlarda sürüşe açılacak şekilde)

Osmangazi köprüsü ve/veya Eskihisar feribotu geçişleri.

Köprü ya da feribot ile karşıya geçtikten sonra orada basitçe iş alınabilecek bir ya da birkaç yer. Oraya en yakın hangi ilçe varsa artık. (karşıya geçmek için bir sebep olur, o yüzden diyorum)

Karşıda da 3 yana yollar (Gölcük tarafına, Bursa tarafına (otoban) ve Yalova tarafına) şimdilik görünüş amaçlı bunlar da yine.

Tüm bunların yanında Dilovası da olabilir iş amaçlı.

9 Beğeni

çamlıca olmaz çünkü çekmeköy çıkışını yapmadılar orhanlıdan ilerisi olmaz bence (tem)

3 Beğeni

Haritayı iki kişi yapıyor. Yani bu kadar az olmaz. Biri diğer tarafı bitirir, diğeri ise diğer tarafı bitirir.

Kerem arda ve selim abi yapıyor.

1 Beğeni

Haritayi en güzel şekilde yaptiklarina eminim. Tabi geliştirme sürecinde eleştiriler olur bana göre de bu zamanlarda cikabilirdi ama sorun değil, eylül gibi cikacakti herhalde. Aslinda aradigim bir soru var hangi sehirler cikacak? Bursa kocaeli sakarya felan cikacakti ilk etapta sonra biseyler dendi anlamadim. Ama bu 3 şehir cikmali bilmiyorum yalova da var mi. Bir açıklık gelmeli bu konuya bence.

Son video da hasanın dediğine göre part 1 in ilk kısmı olarak yalova ve gebze olucakmış sanırım bu ay olmasada eylül de çıkabilirmiş, bursa-sakarya-bilecik de part 1in 2.kısmı olucak sanırsam

2 Beğeni

Bunlar benim ilk çalışmalarım! :smiley:

9 Beğeni

çıksada oynasak artık…

5 Beğeni

bu ay bir blog gelicek mi?

5 Beğeni