Dosya adı tekrar düzenlendi yukarıdaki bağlantı hala geçerlidir. Yarın site açıldığında orası da kontrol edilir(elimde olmayan sebepten dolayı kapalı yoksa sunucuda olsa sıkıntı olmayacaktı trafiği aştığı için askıya alınmış bize pek yakışmayan bir hareket oldu). simulasyonturk.com’daki çıkış yazısında indirme bağlantıları var. Sorun çözüldüğünde yedek sayfalar hazırlanacak.
Yarın da İstanbul Havalimanı videosunu yayınlarım. Tourismo otobüsü ile gittim. Çok güzel oldu ya müthiş keyif veriyor otobüsle oralara gitmek. Mutlaka deneyin haritanın büyüklüğü işe yarıyor.
Sistem özelliklerin iyi mi acaba? Bilgisayarın gücü yetmiyor olabilir. Sistem konusunda bir sorun yoksa, diğer 2 modu da kapatıp öyle dene istersen. Başka da bir fikrim yok.
Bilgisayardan degil yani calismayi durdurmuyor, sanki bir yerde gorunmeyen duvarda oraya carpinca direk oyundan atiyor. Yani sanki hani harita ile oyunun sürüm uyumsuzluğu olurda böyle olay olur , halbuki öyle durumda yok.
Oynama Fırsatını bugün buldum. Gerçekten tek kelimeyle Mükemmel olmuş Ellerinize sağlık. İstanbul bile bu kadar Mükemmel olmuşken diğer şehirleri düşünemiyorum bile…
Yeni dönemde il ilçe giriş çıkışlarındaki nüfus ve rakım bilgileri kaldırıldı. KGM(Karayolları Genel Müdürlüğü) tarafından maliyetleri düşürmek üzere alınan bir önlem ayrıca AB’ye giriş şartları arasında da bulunan otoyol düzeni kriterlerinden biri imiş…
Ekleme;
Haritanın çeşitli yerlerinde yoğunluktan ötürü bazen drop girebilir ya da birkaç fps düşüş yaşayabilirsiniz. Köprüdeki ışıklandırma sisteminden dolayı fps farkı fazla olabilir ama haritanın genelinde eklenen yollarda pek sorun yok. Düzeltme sürümünde bir şeyler denenecek ama gidip de 15 GB boyutunda araç ile oynarsanız zaten bir şey söylemeye gerek yok. Modun boyutunun büyük olması iyi olacak anlamına gelmiyor tam tersine beceriksizliktir Maalesef…