ETS 2 – TR Extended Map Mod|İstanbul Edition [Ana Konu]

Ocak ayında bu olaya başlamadan önce, en başta seçim yaparken ya bunu seçicektim, ya da 1:1 Sakarya yapacaktım. Ana haritayla uyumlu olması için ve bir de sıfırdan harita yapmak çok daha zor olduğu için bu yolu seçmiştim. İyiki bu yolu seçmişim :blush:

10 Beğeni

Sakaryalı olarak 1:1 sakarya haritası da çok süper olurdu :slight_smile: , olsun bu projenin de en iyisi olacağından hiç şüphem yok.

2 Beğeni

ah sakarya-istanbul patates taşımak istiyorum ama imkanlar el vermiyor :smiley:

2 Beğeni

memleket havasıda bi ayrı işte

1 Beğeni

Mod Kurulurken oyunun gerçek ölçeğini kullandığınızı söylediniz. Map taşması olacakmı olacaksa yeniden map çizme gibi bir planınız varmı?

https://media1.tenor.com/images/fef010b31cd6e99740798cf835aad492/tenor.gif?itemid=7730100

tanıtım videosu için sabırsızlanıyorum :slight_smile:

@23necmettin kuzey kısmı zaten taşmış durumda :slight_smile: istoçtan yukarısı kuzey marmara, istanbul havalimanı yukarıdaki yollar, tüneller taşan kısımda bulunuyor başka çaresi yok zaten

12 Beğeni

tanıtım videosu ne zaman geliyor abi

1 Beğeni

tanıtım videosu bugün mü acaba çünkü hasan abi ne zaman böyle bir şey paylaşırsa o gün bir şey geliyor ambarlıda olduğu gibi

3 Beğeni

Tanıtım videosu henüz bitmedi. Bilmeniz gerekenler ile birlikte paylaşılacak. Ama çok güzel oldu. Gidip yeniden izleyeyim. :smiley:

9 Beğeni

ama bu haksızlık değil de nedir :grinning: kıskanıyoruz hasan abi :joy:

5 Beğeni

:stuck_out_tongue_closed_eyes: çıkış tarihini de ltfmden böyle paylaşırım artık :smiley:

10 Beğeni

sayın yolcularımız ets 2 için geliştirilren tr extended map şu şu tarihte çıkacaktır gelişmeleri kaçırmamak için simülasyon parka üye olmayı unutmayınız :rofl: ben biraz hayal gücümü kullanayım dedim :grinning:

1 Beğeni

Sabırsızlıkla bekliyoruz :smiley:

14 Beğeni

Hemde sabırsızlıkla :joy:

11 Beğeni

map çizimi hakkında çalışma yürütecekmisin ilerleyen evrelerde yoksa oyunun map yapısını üzerinden mi devam edeceksin (bence map şekillendirmeniz biz oyuncular için görsel açıdan hoş durur bide yolları şehirleri tasarlarken bol alanınız) :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

map çizimi derken? anlayamadım harita görüntüsünü mü kastettin? hangi yolların gelip gelmediği? tasarım kısmını @bona @sctn yapıyor. Trailer da şu an @HetriX tarafından hazırlanıyor çok az kaldı. :slight_smile: Köprü için yeni modeli @Emre54 hazırladı.

7 Beğeni

evet harita görüntüsü oyunun orjinal haritasımı olacak yoksa yeni bi haritalandırma sistemi gelecekmi o açıdan sordum

Oyunun orijinal haritasına yapılıyor ayrı bir ölçekte bir harita değil. Road to the Black Sea DLC’si ile gelen İstanbul ve çevresi geliştirilip Anadolu yakasına geçiliyor. Harita arkaplanı buna uygun modifiye edilmiştir ama İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu zaten Karadeniz’e taşmış durumda bunun da çaresi yok. Diğer haritalarla uyumlu olabilmesi için böyle olmak zorunda. ProMods haritası için ayrı olarak verdiğimiz Connection dosyası var onu kullanarak ProMods haritası ile birlikte oynayıp Ambarlı-Trieste arasında feribota biniyorsunuz.

11 Beğeni

yaza kadar da artık sakarya düzce bolu gerede karabük gelir

2 Beğeni

Herkese Merhaba :raised_hand_with_fingers_splayed:

Sıradaki duyurumuzda TR Extended Harita Modu ile ilgili sorularınızın büyük çoğunluğu cevap bulacak. Birkaç gündür modumuzun beta testleri büyük bir hassasiyetle yapılıyor. Beklediğimiz güne oldukça yaklaştık. İlginiz ve sabrınız için ekip adına teşekkür ederim.

33 Beğeni