internet ettim
St. Petersburg | Yükümüzü alıp yola çıktık, Kraków’da yükü boşaltacağımız adrese daha yaklaşık 1600 km var.

Pskov yakınlarında aynı şirketten bir arkadaşla haberleştik, oturup bir kahve içelim dedik, o sırada da 45 pause veriyoruz.

dostum selamlar takımın çok güzel olmuş . Bu mod 1.49 sürüm ise linkini atabilirmisin ?
| Rusya - Polonya seferimizde, Estonya sınırına geldik. Estonya’da hava kararmadan yola devam edemeyiz, gündüz ağır nakliye yasağı var ancak sınırdan 2-3 kilometre ilerideki tır parkına kadar gidip yatacaktık. Düşündüğümüz gibi olmadı Luhamaa sınır kapısında polis bizi parka çekti, akşam yola devam edersin, gel bakalım sen şöyle parka dedi. ![]()

Gece, Estonya sınırından yola çıkıp, Estonya ve Letonya’yı bitirip Litvanya sınırına geldik. Sınırı geçince ilk petrolde durup hem takograf’da ülkeyi değiştirip hem de 45 pause verdik. O sırada mazot alıyoruz, mazot dolarken içeri benzinliğin marketine girip 6 €’ ya bir günlük otoyol vinyeti de aldık.

Daha önce yaptığım aracın boyasını renklendirilebilire çevirdim, modlu parçaları deneme amaçlı düz renk yaptım.