Sen bir buzdolabı gibi değilsin sen tam bir mermi gibisin sana buzdolabı diyenler utansın, sen Amerika’daki Route 66 otoyolunun Fatihisin
Not: uzun süredir işten güçten atamadığım için çok oldu lütfen kusura bakmayın, bir daha da olmaz, söz.
Ankara Ağır Vasıta’dan sipariş üzerine getirttiğimiz 730S hanemize hayırlı olsun. Eski günlerimize yavaş yavaş geri dönüyoruz. Aliağa Sanayi’de Ercan abimiz dorsenin ölçülerini önceden almıştı ona göre dolapları kesip ayarlamış, tam istediğim gibi boyatmış. Bahadır abi de dorse için alcoaları ayarlamış İzmir’e gelirken @The.Yigido68 Ercan abiye bırakmış. Zaten bir gün önceden dorseyi sanayiye bırakmıştım yapılacak 2-3 ayarı vardı. Fosforlarına kadar etiketlerini yenilendik. Çarşamba günü sefere başlayacağız. @68_aksarayli ile pazartesi T460’a bakmaya gidicem. Nasip olursa onu da alıp bu yaz sezonu 1 premium 2 T-Range 1 Scania ile yolumuza devam edeceğiz. Herkese hayırlı işler.
Çarşamba günü öğle vakti @kaplanemral abimle arabaları yükledik, o İstanbul’a ben İnegöl’e gidecektim. Akşamüstü İzmir’den çıktık. İftar için Susurluk’ta durduk. İftardan sonra tekrar çıktık yola, Bursa’da ayrıldık. Gece 3’te İnegöl’e vardım. Sabah 7’de forkliftçiler geldiler, arabayı yanaştırırken tamponu vurdum, biraz içine çöktü. Arabayı boşalttıktan sonra Bursa’dan tekrar arabayı İzmir’e yükledik, perşembe günü öğlen 3’te de yükü boşalttık. Bugün de sanayide yaptırdığımız yeni tamponu ve @berat49’un hediyesi stopları taktırdık. Geriye bir tek plakamız kaldı. Onu da pazartesi günü Emral abimle Reno’ya bakmaya gidince halledeceğiz.
Hocam Air Conditioner modunun adı ne?