ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

:dizzy:

23 Beğeni

28 Beğeni

Filomuza özel serilerden yine katılmaya devam ediyor. Bu sefer Renault “T High 1894 Editon / t54” katıldı.
Kısaca bu rengarenk özel seri ne anlama geliyor ?

1894 Yılında Marius Berliet, ilk olarak tek silindirli motoru tasarlamasıyla markanın ilk adımını attı.

Daha öncelerinde de belirttiğim gibi Renault Trucks’ ın atası olan “Saviem”, 1978 Yılında “Berliet” markası ile birleşmesiyle günümüze kadar geliyor.

Renault Trucks’ta tarihini unutmayıp 2019 Yılında kuruluşunun 125.Yılına özel, Sadece 125 Adetlik sınırlı modeli sundu.

32 Beğeni

IHRO :czech_republic:

32 Beğeni

Vanilya devam ediyoruz.

27 Beğeni

17 Beğeni

Lion's by Burak34, on Flickr
Lion's by Burak34, on Flickr

27 Beğeni

Modun adı ne?

2 Beğeni

@bekoliko [1.35] DLC Krone BDF addon by Pannickus for MAN TGX E6 BY MADSTER - SCS Software

3 Beğeni

Reis güncellendi mi bu mod? 1.38 sürümü var bende.

3 Beğeni

@bekoliko sesle cam harici çalışıyor, mondo diye biri Madster in TGX sayfasında fix yayınladı ama ben denemedim belki onla birlikte seslide çalışır denemen gerek.

3 Beğeni

Ben bu modu yüklediğimde mod yöneticisinden aktif edemiyorum tandem modunu. Uyumsuz versiyon diyor. Madster Man’ı yapabiliyorum ama tandem yapamıyorum.

4 Beğeni

Mod kilitli değilse “Manifest” dosyasını not defteri ile aç. Oradan 1.37 olan sürümünü 1.38 ile değiştirip tekrar deneyebilir misin ?

3 Beğeni

Filonun şahıs F-Max’i ile Ufak ufak Ankara’ya doğru…

20 Beğeni

Mod direkt .scs dosyası olarak geliyor. O yüzden manifest dosyasını bulamıyorum modun içinde. MAN modunda sıkıntı yok, ama Krone Tandem modunun sürümü güncel değil. Krone Tandem modu dediğim de MAN tırını tandeme çevirecek olan mod, yani arkadaşın linkini attığı mod.

2 Beğeni

.scs dosyasını “yeniden adlandır” seçeneğiyle .zip dosyasına çevirin. sonra manifest.sii dosyasını silin.

3 Beğeni

bu .scs dosyalarını açmak için microsoft store’da program ara demiştim, bu scs dosyalarını hep acrobat reader’dan açıyor, nasıl düzeltebilirim bunu öncelikle?

2 Beğeni

“birlikte aç” kısmından varsayılan uygulamayı winrar yapmayı deneyebilirsiniz, Ama şunu söyleyeyim Winrar .scs uzantılı dosyayı açamaz, yani bu sefer acrobat yerine Winrar açılacak ve arşiv bozuk hatası verecek.

3 Beğeni

Dosyanın sürümünü güncelledim yukarıda yazılan gibi 1.38 yaptım. Sisteme uyumlu hâle geldi ama mod çalışmadı bu sefer de. Tandem şasileri çıkmıyor, neyse sağlık olsun. :slight_smile:

3 Beğeni

Bir kolay yöntemi de şu eğer Evr gibi kilitli olan SCS dosyalarını sağ tık notepad+ ile düzenle diyince otomatik olarak manitfest dosyası açılıyor.

4 Beğeni