Bizim de @HetriX’imiz var zaten ![]()
devamını bekliyorum o zaman abone oldum ![]()
Sadece hd fotoğraf simulasyonu gibi oldu oyun. Sadece fotoğraf çekmek için, oda ‘’ ulan bende öyle çok kaliteli gibi görünen shoplu fotoğraf yapıcam’’ diye düşünülerek çıkıyor galiba. Keşke rakibi olsaydı bu zamana kadar da, daha güzel bi oyun haline gelseydi… Yazık oldu, hem oyuna hem oynayanlara, tabii zevkler farklıdır bişey diyemem. Buda benim düşüncem.
𝖍𝖔𝖑𝖑𝖆𝖓𝖉 𝖘𝖙𝖞𝖑𝖊
F&S Dutch by Burak34, on Flickr
@HetriX Grafik modun nedir? NaturaLux değil sanırım
Frkn64 + ReShade
@HetriX Çok güzel çıkmış açıp açıp bakıyorum ![]()
Gerçekten bir şeye değinmek istiyorum. Bu sadece @halilo27 için değil,herkes için geçerli. Arkadaşlar eğer 5 serisi araç kullanıyorsanız, 6 serisi kabin koymayın veya parça koymayın. Zaten rjl ve megamod’da aksesuar kısmında 5 veya 6 serisi olarak yazıyor. Yapmayın lütfen görüntü kirliliğinden başka bir şey olmuyor. Saygılar…
bu hangi harita modu hocam orjinalde böyle biryer yok diye hatırlıyorum teşekkürler.
Scs’nin Road to black sea dlc’si, İstanbul-Edirne yolu ![]()
Bir efsaneyi daha paylaşıyorum. Kendileri 88 model F241 “SpaceCab”…
Efsane olmasında bir çok yenilikler yatmakta.
Ülkemizde “ATİ” Olarak bilinsede esas model ismi F241’dir.
-
DAF markası bildiğimiz gibi 3 Silecek kullanan tek marka. İlk defa bu modelde DAF 3 silecek tasarımına geçti.
-
“Space Cab” yani Türk Şoför Jargonunda “UzayKabin” tabiri ilk defa bu modelle giriş yaptı.
“241” i Tanıtan DAF SpaceCab seçeneği ile Avrupada’ki ilk “Uzay Kabin”(en geniş kabin) olarak tanıttı. Aslında bugün ki geniş kabinlerin olmasında F241’e borçluyuz. -
O yıllarda rakiplerinin çok çok üzerinde bir motor performansı+ömrü vardı 1.5 Milyona gelmiş motor açılmamış halen devam eden araçlar var. Şimdiki modellerin hemen hemen bir çoğu bu Kilometreleri yapıyor iken 80’li yıllarda bu neredeyse imkansızdı.
Dünya’da halen başta anavatanı Hollanda,İngiltere gibi ülkelerde zevk için toplatılmış veya kullanılmaya devam ediyor. Türkiye’de Kutaş Tekstil tarafından Gaziantep’teki ustalar ile toplatılmış hatta yıllar önce onu kullanan kaptanla tekrardan yıllar sonra aynı pozu vermişler…
*Resim MagazinUlaşım sitesinden alınmıştır.
Çok efsane bir araç ya. Kullanmak istediğim nadir tırlardan.
Bu araçlarda maksimum Euro 3’e kadar motor vardı, yanlış bilmiyorsam.
DAF hep yeni model çıkardığında bir önceki modele ufaktan yeni parçalar ile makyajlı olarak satıyor. Örneğin sizinde bahsettiğiniz gibi Euro3 Emisyonuna sahip motoru aslında XF95 için kullanıyordu ancak bir kaç yıl idare etmesi için opsiyonlara o motoru da dahil etmişti.
Bakarsanız 2014 XF 105 serilerine arka stop “Aero” kitleri koltukları 106 serisi ile birebirdir.
Bunun gibi bir çok ufak makyajları DAF seviyor…
Scs şöyle old legends gibi bi dlc çıkarsa tadından yenmeyecek ama markalar izin vermez sanırım…