Son yükümü Marsilya’ya bıraktıktan sonra şirketteki elemanlar ustam yolunuzun üzerindeyse şu yat ın sahibi kaç gündür aracını bekliyor götürebilir misiniz dediler. Bende emektar Daf ımı aldım ve vurdum kendimi Genevre yollarına. Hasarsız götürürsem yat ın sahibi çok memnun kalacakmış çok hassasmış bu konuda. Lyon yolu üzerinde gişelerde mola verdim… (Bu arada Fransa Dlc sine multi de ilgi olsa çok güzel yollar var yani kalabalık falan güzel olurdu)
Bu ğünde ets 2 oynadım almanyadan dışarı çıkmadım şuan son işimdi bu şimdi dinle sırasında işte cıkarken Manzara güzeldi aynadan yakaldım mor gökyüzü Tır şirkete ait kendi aracım yok şuan.
Her ne kadar yeni jenarasyon Scania kullanmaya başlasak ta eski aracın yeri bam başka.
K.J. Transport olarak Scania R500 ile J.P. Vis & Zn.`ye iş yaptığım zamanlardan bir hatıra. Şirkette yük almak için sıra bekliyoruz.
İtalya - scania distribütörü tarafından bana yollanan aracımın resmi! 6-7 Aralık’ta nasipse yeni kontrat , yeni aracımız ile yollardayım! Güzel bir süpriz olabilir!
milano’dan aldık yükümüzü türkiye’ye doğru yol aldık istikamet kırıkkale yolumuz çok uzun 2834 km yolumuz var
hadi hayırlısı bakalım kazasız belasız gideriz inşallah