ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Neredeyse 1 sene geçti inşaatta tık yok. :smile:

22 Beğeni

image

31 Beğeni

harç bitti yapı paydos, müteahhit kaçmış çünkü.

2 Beğeni

Uzun zaman olmuştu böyle hızlı gitmeyeli :joy: :joy: Teslimata yetişebilmek için takoyu bozduk…

Sağ salim vardık… Bu işten kazandığımızın bir kısmını aracımıza yatıracağız hayalet gösterge ve multimedia takmayı planlıyoruz.

18 Beğeni

Yine beklerim abi daha kalabalık gelin ama tarlaya özen lutfen

6 Beğeni

:cowboy_hat_face:

20 Beğeni

napsahki

21 Beğeni

Paris dönüşünde yük bulamayınca Türkiye’den gelen babamı aradım . Oda seferi bana satınca yolda değiştik araçları geri Hamburg’a gidiyorum :slight_smile: Yolda sıkılınca ufak tefek detay çekeyim dedim :slight_smile:

16 Beğeni

Heyy gidi Alican Abi :frowning: Bugün bu oyunu oynuyosam Alican Abinin çok büyük bir payı vardır tırları sevmemde. Yattığı yer nur dolsun…

7 Beğeni

bm logistics ekibinden gelenler @ets2garaj

17 Beğeni

Değerli @Burak34 ün emeğidir .Hala sesi Scania V8 e benzese dahi Evr haricinde en güzel MB sesi bana göre.

2 Beğeni

:dizzy:

20 Beğeni

Bu Alican Abi’nin Actros’u di mi?

4 Beğeni

İyi geceler… :poland:

12 Beğeni

Uzun bir aradan sonra İtalya’ya yardım götürdük. Yollar bomboş sadece gecesi günüdüzü olmayan sürücüler ile dolu trafik …

Bu serviste İlhami Emmi eşlik etti. Bunun nedeni özel izin ile hiç durmadan Edirne’ye döneceğiz. Önlemlerimizi aldık.

Mazot için İtalya’daki depomuzda araç içerisinde kısa bir mola verdik. 59 Yaşındaki İlhami Emmi’nin ayna arasından
“Bize bir şey olmaz Yeğenim” bakışı atıyor.

İlhami Emmi gençlik yıllarında ki gibi ateş ediyor herhangi bir sağlık sorunu yok 14 Gün çapkınlık yapamayacak sadece… :sweat_smile:

15 Beğeni

WE LOVE F

CHROME EDITION

29 Beğeni

Boyalı parçalar yakışmış. Holland Style tarzı yakışır bence ? :thinking:

3 Beğeni

Sweden :sweden:

21 Beğeni

SCANIA R500 6X2 - Renault Range T520 6x2/4
Araçlarımız hazır… Yeni dorselerini bekliyorlar…

SCANIA R500 6X2 - Renault Range T520 6x2/4 by Adam Steel, on Flickr

17 Beğeni

:dog2:

18 Beğeni