Basık Şasi modu yap artık be eski sürüm yaptıkların bide orta aks kaldırdım mı sıkıntı camurluktan dışarı cıkıyor
O değilde man euro6 renault range T gelmedi ona üzülüyorum
Scania geldi ya …yine man range T denmeye başladı
Ben dedim
Kardeş ben oyunu yeni aldım .D tek üzüldüğüm şey range t ve man euro6 gerçi manın tek tanbon değişti sadece gerçi ama range t ah ah : sadas
Range t üzerine bi bardak soğuk su iç o çok büyük bi mucize olmadıkca gelmez araç yapıldı hazır Man e6 da hazır ama Reno da karşılarında muhattap bulamadılar manda nedense vermedi lisans… Halbuki en dandik oyunda bile man lisansı varken buna verilmemesi sanırım bilmediğimiz ve izlenen bir çeşit politika…
Zmodellerin orijinal hali yok maalesef o yüzden yapamıyorum
Limandan getirdiğim malları sabah indirebileceklerini söylediler. Tırı kitleyip markete içecek vs. bir şeyler almaya gittiğimde teslimat şirketinin güvenlik görevlisi çekmiş.
Abi şu basık şasi yapın bende bi ara yapıyordum scsblender ile şimdi yapamıyorum import export yüzünden
Moral sıfır kaldı indirime 3 gün bi gelmedi o gün
Ufak bi aksilik oldu araç bir anda uyarı ışıkları yandı, ben de sağ çekip Scania Yol Yardımını aradım, bekliyoruz problem neymiş.
Sipariş etmemizden uzun bir süre geçmesine rağmen hala elimize ulaşmayan Scania S araçlarımız daha gelmediğinden dolayı emektar R520 ile yollara devam ettik. Kendisi 99bin kmye ayak bastı. Son model Scania modeline geçecek olsam da bu aracımızı garajımızın en iyi yerinde muhafaza edip saklayacağım. Bugün İngiltere taraflarında tonajlı 22-25 ton civarı yükümüz ile dağları bayırları aştık ve yükümüzü teslim ettik. Ayrıca yakın mesafeli bir kaç iş daha yaptık ve günün sonunda aracımızı parka çektik… Yeni Scaniamız ile bir sonraki seferde görüşmek üzere!