İlk teslimatı Londra
Venedik’e yapacak
Tüm önlemlerimizi aldık.
20 Beğeni
Hayde biz senle cumartesiye buluşamıyacaz galiba. Olsun @Gramenyo var onunla buluşuruz.
3 Beğeni
@ONURKULL abimin farkıyla ufaktan ayarı veriyoruz. Bu araçta hiç led düşüncem yok…
10 Beğeni
@kaplanemral’in önerisiyle gittiğimiz Dresden Scania Servisi iyi iş yapıyor. Gösterge panelininin yazılımı değişti, multimedia takıldı. İmajda birkaç ufak değişikliğe de gittik. @ONURKULL sağolsun, Scania’nın “Griffin” i yakıyor.
16 Beğeni
Almanya’da dorsede ki Türk bayrağı ile gezince insanların tavırları, hareketleri değişiyor…
16 Beğeni
İlhami abi ile çıktık yollara Hollanda’da groningen şehrinde mal boşaltıyoruz…
14 Beğeni
Paralel evrende padişahtın heralde 
4 Beğeni
son anda kaçırdım o şansı 
2 Beğeni
Hepinize iyi akşamlar. Dün başına geçtiğim volvoyla Balıkesir’den Bandırmaya giderken Kudret ustayla karşılaştım.
Önce biraz sohbet ettik. Sonra arabayla ilgili konu açıldı. Usta arabanın fiyatını sordu. Bende
47500 yeter dedim. Böyle bir anlaşmayla arabayı sattık.
Bandırmada volvoyu sattıktan sonra bi galeriye uğrayıp araba bakayım dedim. Orda güzel bir 2019 F-max duruyordu. Araba daha 56000 km’deydi. Pazarlığımızı yapıp fiyatı 485.000 TL’ye indirdim. Arabayı reklamcıya götürüp kaplamaları yaptırttık hemen. Bence güzel oldu.
Kaplama işi bittikten sonra ilk yükümüzü almak için yola çıktım. Bandırma Baltrak lojistiğe gittim. Orada İbrahim abiyle karşılaştık. Elinde 2 tane Scanıa Ng R500 varmış. Bizde şirketimizdeki araç
açığından dolayı iki araç için toplam 1.000.000 TL+KDV fiyatında anlaştık. Şirketimiz Özkulluk Nakliyat için güzel bir gün oldu. Araçlarımızın hayırlı, bol kazanç getirmesi dileğiyle…
İlk seferimiz Bandırmadan Edirneye…
ÖZKULLUK NAKLİYAT, GÜVENLE VE ÖZENLE…
16 Beğeni
#tbt kuşağı Filomuzun bel kemiği “Beluga” lar
15 Beğeni
F-Max’iniz hayırlı uğurlu olsun. Biz de düşünüyoruz biraz daha birikim yapıp. Sorum şu; F-max’in kabutu kilitlenmiyor diye biliyorum. Yani araba kilitli bile olsa park halindeyken açılabiliyor. Siz bu sorunu nasıl çözdünüz, ya da çözmeyi planlıyorsunuz ?
5 Beğeni
Herhangi bir çözümü maalesef yok ileride ustalarımız veyahutta Otosan mühendisleri elden geçirirse yaptıracağız şimdilik nazar boncuğu , cevşenli koruma ile devam 
4 Beğeni