Değişik şeyler deniyorum.
Şirketin merkez binasını sonunda Hollandadan Türkiyeye taşıdık taşınmanın ardından yeni alınan 15 araçlık bir filo ile hizmete başladık. Pompa Lojistik & Pompa Petrol
iki edirnelinin dün akşam Edirne-İstanbul, İstanbul-Plevne-Tamışvar seferinden adını sansürledim sdfffdgfg
Bildiğiniz üzere Ford Trucks’a 50 adet F-MAX siparişi vermiştik. 50. aracı da Berlin’den alıp Türkiye’ye doğru yola koyulduk.
Gün batarken Almanya’dan çıkıyoruz.
Kapışalım mı? Prag’dayız.
Saat 3 gibi Macaristan’a vardık ve bir otelde konakladık. Sabah çıkarken.
Macaristan’dan çıkarken.
Romanya sınırına doğru geldik.
Gün batarken Romanya’da ormanlık yollardan geçiyoruz.
Gece vakti keskin virajlardan geçiyoruz.
Gece 2 gibi Bulgar sınırına vardık kontrolden geçerken.
Sınırdan geçer geçmez yattık uyuduk bunu da bu sabah çektim şuan yollardayız Türkiye’ye doğru ilerliyoruz hadi hepimizin yolu açık olsun
Hayırlı olsun , dorsen güzel olmuş
Sağolasın hocam çok teşekkür ederim
Barsan Lojistik firmamız ile İstanbul’dan Bastia’ya patates taşımak için yola çıktık
Kapıkule’de Xray’den geçtik sorunsuz bir şekilde.
!
20191209233617_1|690x388 !
Güle Güle Türkiye yine geleceğim.
Filibe’de uzun yol öncesi ara mola verip tırı bakıma soktuk. Yolumuz uzun.
… ve işte 7 yılın sonunda vuslat…
… ve vuslat ve VATAN ve secdeye varılan mis kokulu toprak.
Allah kimseyi vatanından ayrı komasın.
İstanbul’dan çıktık, İstikamet Letonya - Rezekne yükümüz 21 ton mazot…
Neyse kapıda çok şükür sıra falan beklemeden geçip iyi yol aldık, Tako Plevne - Kozloduy arasında doldu, ancak benzinlik vs yakınlarda hiçbir yer yok dedim buralarda bizi harcarlar gerekirse takoyu bozucaz ilk tesise kadar devam… sonra bir baktım Bulgar komşi bizleri düşünmüş 2 - 3 araçlık park yeri yapmış, üstüne de güvenliğimiz için Polis dikmiş. Komşiye bir çorba hazır ol’a geçti valla bende rahat rahat istirahate devam…