ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

32,1/100 km

Bugün 562 bin km oldu. Ortalama yakıtımız aşağı yukarı 35-40 lt/100 km. Göstergedeki ortalama yakıt sekmesi 400 bin km civarındayken sıfırlandı (530 bin km’ lik yakıt ortalamasının 400 bin km’ sinde 0 yakıt yakmış algılıyor sanırım). şuan ort. yakıt 13 litre gözüküyor şaka gibi… aldığımdan beri sıfırlamadığım için km sayacınıda sıfırlamaya kıyamıyorum

15 Beğeni

17 Beğeni

iyi mi geceler ?

8 Beğeni

14 Beğeni

Ford ve Krone desteği ile firmamızı kurduktan sonra ilk seferimiz için IKEA ya gitmiştim.

13 Beğeni

O Zaman yavaştan Macaristan-Romanya sınırına doğru yol alalım :grin::tr: (5 Aralıkda Kapıkulede görüşürüz)

12 Beğeni

modu verir msin

Scania Dayı yola çıktı

8 Beğeni

Cümleten iyi Geceler ufak ufak Macar-Roman sınırına doğru gidiyoruz :tr:

13 Beğeni

Gittikleri yolları , arşınladıkları yolları , yaptıkları sayısız seferleri , keşfettikleri şehirleri , çektikleri zorlukları bir de onlardan dinlesek… Makine de olsa onlarında ruhu var …

16 Beğeni

PNG 2.0

25 Beğeni

32 Beğeni

haydaaa yav nasıl ayarlıyorsunuz şöyle grafik modlarını :grin: oyunu sildim artık bakmıyorum yüzüne.

1 Beğeni

Sıla yoluna çıkmadan önce aracımızın kontrolleri için Berlin - Ford Trucks’a geldik. Sıramızı bekliyoruz nedendir bilinmez bir yoğunluk var. Herkes mi uzun yola çıkacak? :smile:

28 Beğeni

F-MAX ile yollardayız…

teslimat noktasına geldik… yükümüz sabah indirilicekmiş geceyi burda geciricez saglam bir uyku cekıp sabah yuk indirilince yolumuza devam…

10 Beğeni

Yola çıkmaya hazırız

18 Beğeni

Netlog şirketiyle kargo dağıtımınına başladık şimdilik Berlin Lİnköping arası calısıyoruz.

9 Beğeni

araç çok felaket. linki var mı başkan?

13 Beğeni