ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

Logistics İs Happiness ! :crescent_moon:

7 Beğeni

yer verelim aslana…uzun zaman sonra aracı ısıtalım dedik…

28 Beğeni

Never stop !

13 Beğeni

Bazen hakikaten senin fotoğrafları gerçek mi değil mi ayırt edemiyorum :slight_smile: püf noktası nedir ? 6 gb gtx 1060 var bende ekran görüntüsü alıyorum senin fotoların yanında minecraft gibi kalıyor :slight_smile:

6 Beğeni

Puf noktası direk shop biraz da sevgi :))

Görüntü benim de boyle bu kadar tabi net olmuyor zaten ama photoshopda iyice işleyip ustune de renk düzenlemesi yapiyorum benim ekran kartı dandik aslinda 4gb gtx 860m :joy: full ayarlı 400 ölçekte kullanıyorum resim alacağım zaman tam zoom yapip alıyorum ki kesik az olsun diye

6 Beğeni

Birkaç günlüğüne unuttum herşeyi, dayımın yanına memlekete döndüm. Günün ilk ışıklarıyla kalkıp tarlaya gittik. Tabii ki dayıma da dedemden kalan emektarla:

Tarlada muz, havuç, domates, salatalık, portakal ne varsa birer ikişer kasa yükledik.

Sonra merkezdeki pazara gittik. Kasaları tezgahtara bıraktık ve payımızı aldık. Sonra pazardan yeşillik, soğan, kömür ve mangal alıp sahile gittik, dayım arkaya iki olta koymuş. Balık tutup magalımızı yaptık.

Sonra eve doğru yola koyulduk ama biraz geçe kaldık, bir caminin önünden geçerken yatsı okundu, durup namazımızı kıldık.

Sonra eve döndük, bu şirket işlerinin yoğunluğundan ortaya çıkan stresi iyi attım :grin:

22 Beğeni

:iphone:Wallpaper

7 Beğeni

Her yerde, Her koşulda…

20 Beğeni

benden müdüre @Burak34 :smiley:

18 Beğeni

5970 kilometrelik seferimiz tamamlandı. Scania T580 yarı yolda bırakmaz…

16 Beğeni

Kral yollarda…

16 Beğeni

Biraz ara ardından Tekrar yollara

10 Beğeni

En son 2 şubatta girmişiz. azıcık ucundan 1-2 saat oynayayım dedim ondada otobüs süresim geldi

10 Beğeni

Korkuyorum, yakında TEDAŞ fatura kesmeye başlayacak diye. :rofl:

8 Beğeni

Uzun süren tatil bitmiştir Dafımızı satıp scanıa S500’e geçiş yaptık artık seferlere S500 ile devam edicem

7 Beğeni

Back to “LOW”

19 Beğeni

Aracımızla yine yollara devam BM LOJISTICS
Sağlıklı, Güvenilir…

8 Beğeni

Mercedes-Benz Axor ile ülkemiz yollarında yaptığımız taşımalardan bir kaç görüntü sizlerle… :+1:

12 Beğeni

Eskiyen sadece zaman. Anılar baki… BM LTD.ŞTİ

14 Beğeni

Mercedes Benz 1863 Low

19 Beğeni