Logistics İs Happiness !
Bazen hakikaten senin fotoğrafları gerçek mi değil mi ayırt edemiyorum püf noktası nedir ? 6 gb gtx 1060 var bende ekran görüntüsü alıyorum senin fotoların yanında minecraft gibi kalıyor
Puf noktası direk shop biraz da sevgi :))
Görüntü benim de boyle bu kadar tabi net olmuyor zaten ama photoshopda iyice işleyip ustune de renk düzenlemesi yapiyorum benim ekran kartı dandik aslinda 4gb gtx 860m full ayarlı 400 ölçekte kullanıyorum resim alacağım zaman tam zoom yapip alıyorum ki kesik az olsun diye
Birkaç günlüğüne unuttum herşeyi, dayımın yanına memlekete döndüm. Günün ilk ışıklarıyla kalkıp tarlaya gittik. Tabii ki dayıma da dedemden kalan emektarla:
Tarlada muz, havuç, domates, salatalık, portakal ne varsa birer ikişer kasa yükledik.
Sonra merkezdeki pazara gittik. Kasaları tezgahtara bıraktık ve payımızı aldık. Sonra pazardan yeşillik, soğan, kömür ve mangal alıp sahile gittik, dayım arkaya iki olta koymuş. Balık tutup magalımızı yaptık.
Sonra eve doğru yola koyulduk ama biraz geçe kaldık, bir caminin önünden geçerken yatsı okundu, durup namazımızı kıldık.
Sonra eve döndük, bu şirket işlerinin yoğunluğundan ortaya çıkan stresi iyi attım

benden müdüre @Burak34
Uzun süren tatil bitmiştir Dafımızı satıp scanıa S500’e geçiş yaptık artık seferlere S500 ile devam edicem