ETS 2 Screenshots (Hikayeli)

İtalya beni bitiriyorsun.

18 Beğeni

Bir İstanbul Masalı…

Hey İstanbul,jantlarımız kadar temiz misin ? :pensive:

11 Beğeni

King of the KLANA ’ s :sunglasses:

10 Beğeni

@TahaInanli23 Başkan tb den başvurdum bi halettsen

@Nomrukan @AtaKaptan Sizin şirkete bir iş için uğramıştım.Sağolsunlar ilgilendilerde gözüm sizi aradı ama yoktunuz.Sağlık olsun.

Birde bu maketi hediye ettiler

7 Beğeni

aracı yeniledik ilk seferde yapay zekanın kurbanı olduk

5 Beğeni

Burada bildiğin yıldız kayması olmuş :slight_smile:

6 Beğeni

Söyleseydin Ben Bakardım. Yarın Gel sohbet edeeriz

Hocam servisten aracı aldıktan sonra arabadan inemez oldum. Boyna işe koşuyorlar.
Ama iyi ağırlamışlar sizi, keşke selamımı söyleseydiniz daha iyi ağırlarlardı. :slight_smile:
Bir de 1:32 ölçek vermişler o da güzelmiş.

1 Beğeni

Yarına kadar yatış.

4 Beğeni

Schwarzmüller sal dorsemiz, gecikmeli olarak şirketimize teslim edildi. İlk yükümüz beton parkeler.

Beton parkeleri teslim ettikten sonra, 5800 kilometrelik uzun yolculuğumuza çıktık, tabikide Scania T ile…

22 Beğeni

Piyasa lojistik firmalarına kaldı artık hocam. Bireysel kamyonculukla transportta kâr yok. Sabit işe bağlayacaksın arabayı. Dökme yük çalışırım dersen eski çalıştığım yere yönlendireyim hocam. Trenden kamyonlara mısır, kepek falan yüklüyorlar. Yakın yerdeki fabrikalara götürüyorsun. Çavuşları tanıdıktır, bir selamımla hallederim işini. :slight_smile:

1 Beğeni

Yavaştan Türkiye lojistik sektöründe küçülme yaşıyor artık kâr marjı düşmeye başladı. Biz bu krizi atlattık yeni anlaşmalar ile artık Avrupa’ya ağırlık veriyoruz Fransa ile Türkiye arasında standard taşımacılık bize kazanç sağladı.
Her ne kadar Fransa’ya gitmeyi sevmesem de Fransa beni bırakmadı

10 Beğeni

Teslimat bitti Milano şehir merkezinde inzivaya çekildik :wink:

18 Beğeni

Düzgün yanak çeken bi tanıdığı olan varmı ?

7 Beğeni

İyi Geceler Dilerim Kaptanlar…:crescent_moon::crescent_moon::sleeping_bed::sleeping:
Balıkesir Şehir Girişi
09 HH 194—MAN TGX E6 640 D38

10 Beğeni

Başkent Nakliyat - 06AGS915 Hard S

4 Beğeni

Uzun bir aradan sonra…

4 Beğeni

Plakayı nasıl yaptın wot üstünden mi?

1 Beğeni

Hayır dostum oyunun kendi atadığı plaka. Ama istersen Game dosyasından değiştirebilirsiniz ancak unutmayın araç değişikliğinde yaptığınız plaka kaybolur.

1 Beğeni