Bayram iznimin bitmesiyle yeniden yollardayız, Estonya’dan selamlar.
hazır lambanın ledine el atarken bide cama sticker yapıştıralım dedik sizce nasıl durmuş yorumlarınızı alalım

Ufak bir mola verip paletlerimizi yükledik, Goteborg’ a doğru yola çıktık.
DAF’ ta beklenmedik bir arıza ile karşılaştık direk servise gönderildi. Şirkete gelir elde etmek için hiç vakit kaybetmeden SCANİA S730’ umuza geçiş yaptık.
Scania ile yola devam…
DAF’ ımızdan haber geldi derhal servisten almaya gittik. Son hali bu.
Sağolsun istediğimiz gibi yapmışlar siparişimizde özel olarak istediğimiz eklentiler vardı renk olarak metalik LIMITED 90TH ANNIVERSARY EDITION özel metalik kırmızı, şasi aksesuar vs. 6x4 (Orta teker dönmeli) ve sadece özel olarak bulunan DAF Eindhoven jant kapaklarımız aracımızla uyum sağladı.
4.5 saat yol yap tako dolumu için bekle bu sırada yük geç kaldığı için ceza öde. Hayır yani 100 km/h hızla gittğiimi bilmesem neyse de ağzımı açtıracaklar.
Devir arabayı gitsin hocam kimse yadırgamaz.
13 saatte yükü getirdik, firmada bir allahın kulu yok. Hadi bu neyse de bari malı indireceğimiz yere araç bırakmayın kardeşim.
Hocam cama falan numara bırakmamış mı?
Yok hocam bekliyoruz bakalım çektik müsait bi yere sabah hesaplaşıcaz artık
Vay arkadaş bu ne sorumsuzluk?
patronun sevgilisi olabilir öyle bir potansiyel görüyorum
Aracın elektrik sistemi gene çöktü. Ne yol bilgisayarı çalıştı ne cam açma düğmesi. Korna bile basmadı. Hidrolik direksiyon devre dışı kaldı, aracı döndürmek tam bir eziyete dönüştü. Firmayı aradım servise götür dediler, zor bela servise kadar getirdim. Bereket fren sistemi ya da mazot pompası etkilenmedi. Geçen sefer akü değiştirdiklerinde düzelmişti ama yepyeni akü, araba şarj yapmasa göstergede lambası yanar. Hiç bir uyarı yokken pat diye gitti. Daha 10 bin kilometre olmadan 2. kez servise bırakıyoruz arabayı.
Senin derdinin dermanı Steam sanayide Oscar usta var onu bul.
Üstat şirket arabası, garantisi de var. Yetkili servise çekiyoruz mecbur.
Unutmadık ! 4 Yıl önce (2015) aracımız GD.A seferleri sırasında maalesef yakılmıştı…
Bugün küllerinden tekrar doğdu artık ait olduğu yerde Yollarda …
Scanıa Streamline R730V8
Bu arada @Nomrukan Geçmiş Olsun