ETS 2 Renault Trucks - T Range & T High: Evolution Güncellemesi [Ana Konu]

o kadar elektriklinin reklamını yaptılar bari yeni versiyonuda bekletmeden getirseler.

2 Beğeni

Keşke DAF gibi tüm modelleri getirseler ama sanmıyorum.Belki şaşırtırlar bizi.

13 Beğeni

Renault T Smart Racer Serisi
#BirSevdadırRenaultT

9 Beğeni

Eklenen yeni dlcler var onlardan birisi bu olabilir mi ?

Renault ile araları iyi ve şuanda oyundaki güncel Renault T dlc olarak gelmemişti bu yüzden yeni güncel Renault T gelecekse dlc olarak gelebilir, yani bu mümkün sonuçta 4 adet bilinmeyen dlc var şuanda fakat gelecek bir sürü şey var hemen ümitlenmemeliyiz. Elektrikli Daf, yeni Volvo FH, Mercedes New Actros, kesin bilgi olmasada arka planda yapımı devam eden NG Daf Tuning Pack (ki bunun ayrı bir dlc olarak mı yada şuanki hali hazırda XF Tuning Packa dahil olup olmayacağı belli değil fakat muhtemelen isim değişikliğinden dolayı ayrı dlc olarak çıkacak) ve Nordic Horizons harita dlc sinden sonra gelecek harita dlc si var. Haritayı saymazsak 4 dlc biliniyor zaten o yüzden neyin ne olduğunu zaman gösterecek.

bir arkadaş söylemiş adını unuttum. O 4 bilinmedik dlc’den birisi kıytırık bir paintjob olabilir gibi geliyor bana. umarım yeni araçlarda vardır içinde.

forumda bunlardan bir tanesinin ücretsiz dlc olacağını yazmıştı neye göre söyledi bilmiyorum.

5 Beğeni

T High Limited Edition

8 Beğeni

Gloover bi el atıver sana zahmet.

1 Beğeni