ETS 2 Renault Trucks - T Range & T High: Evolution Güncellemesi [Ana Konu]

Tamamen yenilenmiş DAF gelmiş, Röno kimin umrunda? :smiley:

1 Beğeni

8 Temmuzda Renault ile canlı yayın yapılacak ve yarışmayı kazanan kişinin tasarımı oyuna eklenecek.

15 Beğeni

Renault Trucks T Evolution tasarım yarışması sonuçları ve tanıtım etkinliği 8 Temmuz akşamı Lyon’dan canlı yayınlanacak!

Bizim yayın da 19:00’da başlar. :smiley:

5 Beğeni

Umarım @HetriX kazanır.

7 Beğeni
6 Beğeni

Renault Trucks T, C, K serilerinin global lansmanı 8 Temmuz’da sanal platformda yapılacak.

Yarın öğlen ve akşam olmak üzere her iki yayını da eş zamanlı olarak biz de yayınlayacağız.

7 Beğeni

Canlı yayında yarışmayı kimin kazandığını söyleyip kazanan yarışmacının tasarımını tuning packe ekleyip Renault Tuning Pack duyurup süpriz yapsalar keşke :d

2 Beğeni

kazanan tasarım oyuna direkt eklenecek herhangi bir şey istemeyecek ama modifiye paketi için zaman geldi artık çünkü renault trucks global lansmanı da yine sanal olarak yapıyor bunu vurguluyor ets2 demiyorum ama olay yine buraya çıkıyor

5 Beğeni

Kazanan kişi belli bence :smiley:
Imgur

36 Beğeni

kendi videoları kanallarında yayına girince paylaşırız
türkçe simultane çeviri ile aktardılar

5 Beğeni

yaptığım skine çok benzerini canlı yayında görünce “heeeey bunu bende yapmıştım” dedim :d

16 Beğeni

ben de şaşırdım :smiley: bi an kazanan kişinin tasarımını mı gösteriyor dedim
resmi paint job olarak gelir herhalde artık ama şöyle bir durum var o logo zaten onların ve bu sık kullanılan bir çözüm

6 Beğeni

SüreyyaHanımın

Screenshot_1

16 Beğeni

18 Beğeni

C K + Holosko gelmeyecekse yayın falan yapmasınlar

3 Beğeni

bu holosko da para birimi gibi mübarek her yerde işe yarıyor :smiley:

2 Beğeni

:smiley:

11 Beğeni

Bu akşamki yayının bağlantısı