Allah’ım 1.40, iberia gibi güzel şeylerin üstüne inşallah yeni T’nin sesleri güzeldir. Amin.
oha bu bildiğin römork çeken tandem tip araç taşıyıcısı
Ses konusunda scs tam bir yeteneksizlik abidesi ama inşallah bizi yanıltırlar
Ağır fake yiyoruz gibime geliyor Renault Trucks sayfası tarafından. Eğer fake değilde bunlar gerçekse neler oluyor diyeceğimiz noktadayız
Renault Trucks da troll çıktı arkadaş
Sesler orijinalinde ne ise o, seslerde sorun yok.
NNeeyyyy
Biri seslerin linkini paylaşabilir mi?
Arkadaşlar eğer yeni motor çeşitleri eklenmediyse seslerin değişeceğini düşünmüyorum.
Yıllar Yıllar öncesinde tanıtılan konsept Renault Trucks modeli…
Renault Radiance aslında günümüz teknolojisini ilk defa 2004’te tanıtmış fakat o zamanki rekabet kurulunca yeni bir model olarak satışa çıkarılması uygun görülmemiş, konsept araç olarak rafa kaldırılmıştır.
Bana göre şuan ki T serisi hikaye… T Facelift yerine bu modeli günümüz şartlarına ve marka kimliğine uygun düzenlenip satışa çıksa pazar payı artacağını düşünüyorum.
Farları zaten eski clio
size bi şey soracam bu renault magnum ve renault integrali geliştirirken mack trucksla yaptığı iş diyorlar doğru mu
hatta eskiden mack avrupada da varmış sonradan memleketine geri dönmüş diyorlar
Avustralya’da Mack markası adı altında satıldı. 2005 yılında Mack motoru durduruldu, üretici tamamen yeni Volvo FH’da da kullanılan 13 litrelik Volvo motorlarına geçti. Mack ile bir ilişkileri var zaten 2000 de Volvo tarafından satın alınmış
Renault binek araç, ticari araç, ağır vasıta vs ne olursa olsun cidden tasarımdan anlamıyor.
Peki neden durdurdu biliyor musunuz ?
Benim yine hoşuma gitmedi. Özellikle iç tasarım rezalet durumda.