Alat insanların sıkıntı yaşadığını bildiğimiz bölgelerden birisi. Çok fazla model içerdiği için bazı bilgisayarlarda atma yapabiliyor. Bir aydan kısa süre önce Alat’ta tekrardan bir bugfix yapıldı ancak bu bugfix gene de tüm sorunları çözememiş olabilir. Bir ProMods canlı yayınında MandelSoft Alat’ta tam önümde oyundan düşmüştü, yani Alat’ın problemleri bizi de vuruyor ama gene de tam olarak çözebilmeyi daha başaramadık XD
hocam Alat dışında Gürcistanın Rustavi yazısının kuzeyindeki j9 yolunda da oyundan atmalar oluyor. ve Almanya Rostock limanda da atıyor. kullandığım sürüm 2.80
ben 2.80 sürümünde gürcistan ve alat tarafında hiç oyunda atma görmedim. zaten harita modu olarak promods ve eklentileri vardı. bence çakışan bir mod olabilir. zaten alat kısmı ana promods içinde diye biliyorum limanın olduğu yer. kazakistan tarafına geçmek için doğru mu?
Şuraya göstermelik olsada Lüleburgaz’ı da ekleseler çok mutlu olcam
1:2 ölçek değilse oynamam lan banane deli miyim 1:19 oynayacağım.
part part ülkeyi 1:2 ölçekte yapacağım. part part part
part part 81 il part part
Güzel yerden başlamışlar bence dağlık mağlık performans açısından da avantajlı bölge uğraştırır ama olsun.
Karadeniz Kıyısında 
Bir süredir üzerinde çalıştığım yerlerden biri hakkında ufak bir teaser paylaşmaktan heyecan duyuyorum, daha fazla detay yakında ![]()
(Orijinal post da benim, çeviri değil yani XD)

Özetle Hopa’dan Selamlar diyorsun.
Esenkıyı Tır Parkı da diyebiliriz sanki. ![]()

Merbaha Bişey Ets 2 1.59 Geldi
Promods çıkış mi bekleyorum
vay
Meciran_ECG ve ProMods gururla sunar,
Hopa’ya hoş geldiniz!! Hem kendimin harita editöründe geliştirdiği ilk bölge hem de ProMods’da yer alan ilk projem olan Hopa’yı umarım beğenirsiniz. Herkese keyifli sürüşler dilerim <3
Başka şehirler ve yollarda da görüşmek üzere ![]()
ellerine sağlık kardeşim başarılarının devamını dılıyoruz
Biraz fazla gelmişim bir ara bahsetmiştiniz bu görselden sonra
Arkaplandaki müzik hangi yöreye ait?
ProMods 2.82 Güncellemesi Çıktı
ProMods tüm paketleri ile birlikte 1.59 sürümüne güncellenmiştir. Tüm sürümleri indirmek için https://promods.net adresine gidebilirsiniz.
ProMods Europe bu sürümde; SCS’in BeNeLux Rework’ünün haritaya entegre edilmesi ve iyileştirilmesinin yanında, Fransa ve Almanya’da otoban rework’lerini ve yeni bir şehri, İskandinavya ülkelerinde eskiden ProMods’da olan bazı şehirlerin geri gelmesini ve sıfırdan yeni şehirleri, geçen güncellemede gelen Poznan’a genişletmeleri, Türkiye’den Hopa ilçesini ve daha fazlasını içeriyor.
ProMods veya başka herhangi bir sorunuz olursa direkt bana sorabilirsiniz, memnuniyetle cevap veririm.
Müzik konusunda bir uzmanlığım olmasa da daha Trakya ve Balkan yöresi bir tip müzik olması lazım. Müziği kim seçti diye sorarsan ise ProMods’un içindeki Türkler olarak biz seçtik.
Peki neden kemençeli bir horon vb. seçmedik diye sorarsan ise şöyle açıklayayayım: Telif hakkı kuralları gereği trailer’lar dahil kullandığımız her müziğin telif hakkını satın almak zorundayız. Telif hakkını satın alabileceğimiz müzikleri saatlerce araştırmamıza rağmen içinde kemençe olan veya horon tarzı bir tane bile müzik bulamadık, kimse Karadeniz’e uygun bir müzik yapıp kullanım için satışa sunmamış. Yoksa ben de çok isterdim trailer müziği kemençeli olsun… Müziklerin çoğu stereotipik, Orta Doğu ülkeleri için bile uygun olmayan müziklerdi; geri kalanların arasından ise en uygunu buydu.
Bundan sonraki trailer’lar için önümüzde iki seçenek var, ya Karadeniz bölgesine uygun olmasa da Türkiye’ye uygun müzikler kullanacağız ya da kullanacağımız müzikler Türkiye ile alakası olmayan genel trailer müzikleri olacak. Bu konuda hangi yöne gitmemiz gerektiği hakkındaki görüşlerinizi belirtebilirseniz çok iyi olur çünkü biz de ne yapmamız gerektiği hakkında tam emin değiliz.
Merhabalar ,
Öncelikle ellerine , kollarına sağlık çok güzel muhteşem görünüyor ,
insan çok heyecanlanıyor böyle büyük bir projede kendi ülkesinden enstantaneler görünce ,
Küçük bir nüans söyleyeyim işine karışmak gibi olmasın , “HOPAYA HOŞGELDİNİZ” yazısı çok güzel gözüküyor sadece bir sonraki güncellemede “HOPA’YA HOŞGELDİNİZ” olarak kesme işareti ile ayrılırsa daha doğru bir kullanım olur , kendi ülkemiz olunca her şeyin en iyisini istiyoruz malum
,
Ayrıca Hopa’dan 5-10 km önce Kemalpaşa ilçemiz mevcut , eskiden Hopa’ya bağlı bir beldeydi şimdilerde yeni bir ilçe oldu , eğer orayla ilgili düzenleme yapmak ve bilgi almak istersen yardımcı olmaya çalışırım mutlaka ,
Tekrardan işine karışmak gibi olmak istemediğini belirtiyorum , eline koluna sağlık tebrik ediyorum başarıların için ![]()
Satın alıp indiren var mı acaba nasıl oluyor tam olarak? bana ödeme için teşekkür etti ama indirme linki yok ortada.
Mailine düşüyor link