ETS 2 Otobüs [Screenshots]

Globalde HVT…

19 Beğeni

7 Beğeni

10 Beğeni

02 AG 139 - Öz Gülaras Turizm / Mercedes-Benz Travego 16 SHD 2+1

13 Beğeni

12 Beğeni

7 Beğeni

9 Beğeni

10 Beğeni

This is ArrapReklam… Winter is Coming… :wink:

9 Beğeni

Aracı alır almaz kaplama yapmadan sefere çıktık.

7 Beğeni

11 Beğeni

34 KCS 281 - Varan Turizm / Temsa Maraton Vip

11 Beğeni

Imgur

13 Beğeni

Hocam emeğine sağlık. İstek Skin yapıyor musun?

3 Beğeni

Teşekkür ederim.İstek üzerine bir çalışmam yok.Senin neden sorduğunu çok anlamlandıramadım.Zaten sen istediğin aracı,istediğin skini yapmak istersen yapabiliyorsun diye biliyorum.Ben daha çok gerçekte gördüğüm araçları,eğer oyunda da yer alan bir modelse elimden geldiğince gerçeğine uygun bir şekilde oyuna yansıtmaya çalışıyorum.Hepsi bu kadar. :+1:

4 Beğeni

Ata’m… :tr:

7 Beğeni

Bu ilk Travego15 ler lanse edildiği zaman içinde de Erzurumun ilk almış olduğu Esadaşın Travego 15i SHD Euro 6 vardı. Onun kuşağını bir türlü bulamadığım için ne ben çizebildim net bir şekilde ne de yapay zeka çizebildi sende de tahminimce fotosu vardır. Eğer skin olarak çevirebilirsen bu kardeşini mutlu etmiş olursun emeğine sağlık tekrardan.

2 Beğeni

@yusuftemel2525 Şu zaman yaparım diye bir söz söyleyemem,ama denk gelirsem ayarlayıp hazırlamaya çalışırım.Esadaş isteğinde içerisinde Erzurum olması dışında biraz manidar geldi.Dadaş’a çok alıştığımız için,Esadaş’ı çok varsaydığını düşünmüyordum açıkçası.Gerçi bilenler vardı elbet Esadaş’ta ilk kurulduğundaki ismi Es Dadaş Turizm’dir.

68 AFY 222 - Yükseller Aksaray Birlik / Temsa Safir Plus Vip

7 Beğeni

Hanemize Hayırlı Olsun :smiley:

7 Beğeni

Abi firma kurucuları zamanında annemin köylülerindenmiş bilgi sahibi olman bu skini en layık şekilde yapacağının garantisi. Tekrardan emeğine sağlık. Travego 15 Euro 6 Esadaş Turizm bu mavi kuşaklı halini müsait zamanında yapar isen hem gözümüz hem gönlümüz açılırsın. Kolay gelsin şimdiden.

5 Beğeni