ETS 2 Otobüs [Screenshots]

Koskoca Amasya’nın bölge sorumlusu nasıl tanımazsın :smile:

2 Beğeni

Ali Osman falan tanımam ben. Bununla geldim bununla giderim aga.

6 Beğeni

6 Beğeni

Kendisini tanımıyorum.İsmen burada gördüğüm kadar biliyorum.Bakıldığında da %95 Mis Amasya Tur dışında paylaşımı olmayan bir arkadaş.Ayrıca tanımak gibi bir mecburiyetim de yok.Öyle değil mi?Ben yıllardır ticari ulaşım sektörünü bizzat yakından takip eden ve bu bağlamda güncel olarak sürekli ve istikrarlı bir şekilde,sorumluluk bilinciyle içerik üreten bir websitesinin sahibiyim.Sektörde benim tanıdığımdan çok beni tanıyanlar çıkabiliyor,bu da gayet doğal bir durum.Buradaki duruma dönersek;ben direkt aracın sahibi Şükrü Emre Göbel kardeşimi tanıyorum.Hatta araçta şu anda satılık.Madem bu arkadaş Amasya’nın artık nesi oluyor bilemeyeceğim de Emre kardeşime selamlarımı iletebilir.Paylaşımı da gösterebilir,gerek görürsek biz onunla zaten sohbetini ederiz.Burada gereksiz polemik yaratmak adına öyle ortalığı bulandırmak,düşünmeden etmeden haddini bilmeden yok sen atma,yok sen şöyle yapma gibi ithamlarda bulunan veya bundan sonra bulunabilecek olan arkadaşlara şunu söylemek isterim;eğer direkt olarak benimle veya benim attığım ile alakalı bir sorununuz varsa mesaj yolu ulaşın veya bana numaranızı iletin ben sizi ararım.Bunu yazmamdaki sebepte yaptığınızın yanlış olmasına rağmen yine de insanlık bende kalsın düşüncesiyle sizi burada rencide etmeyi istememek,bu başlığın amacı dışına çıkmasını engellemek ve sonucunda da zararlı benim çıkmayacağımdan sebeptir. Ayrıca sen atma diyen arkadaşın da doğruyu veya neyi savunduğu,neye göre bir söylemde bulunduğu da belli değil.Birebir yapmışta ben yapmamışım gibi yazıyor;eee arkadaki kuşak gerçekteki haliyle uyumsuz,paspaslar ve arka krom görünümlü şerit çıkartma v.s bir çok olmaması gereken şey var.Şimdi ben Emre’ye desem ki,söyleyeceğimden de değil aslında çok salakça bir mevzu ama;diyelim ki böyle böyle Amasya Tur için bana atma diye söylüyor diye.Hoş bir durum mu? Sen Mis Amasya Tur’un adına mı yazıyorsun?Yani yazdığınızın,söylediğinizin nereye ve nerelere gideceğini bilerek,bundan öncede en başta düşünerek yazıp,söylerseniz size faydası olur.Aksi halde benlik bir durum zaten yok. Şimdi @kaplanemral kardeş ben senin son paylaşımına yazsam;Beydağı niye atıyorsun,HVT zaten Travego paketindeki skinlerde en çok yer verdiği firmalardan sen bunu atma desem ne düşünürsün?Hoşuna gider mi?Olmaz,ayıp diye bir şey var.Burada da bir yanlış ve hadsizlik durumu var.Siz de bu yanlışa yanlış diyemezseniz,siz de o yanlışa ortak olursunuz.Benim burada oyundan görsel atan,ismen ve fotoğraf işinden tanıyor olduğum kişilerde var.Ben onların yaptıkları hataları,yanlışları bilmiyor muyum?Emin ol tek mesajda aklına dahi gelmeyecek kadar sonuç dökebilirim.Ama durduk yere niye böyle bir şey yapayım? Gerek var mı hır-gür çıkarmaya? Herkesin gittiği bir yol ve tarz var.Onlar bu yolu seçmiştir.Birde burada zaten şaka ile bile olsa yazının yanlış anlaşılma durumu söz konusu.Konuşmak başka,yazmak başka.Yazı yanlış anlaşılabilen bir iletişim.Şaka yolunu yazı ile tercih etmek farklı sonuçlar doğurabilir.Gerek yok durduk yere şov yapmaya.Herkes bir şekilde öyle veya böyle paylaşım yapıyor.Beğenirsin,beğenmezsin o artık kişinin kararı.Saygı temeldir.Saygı bozulmadıktan sonra gerisi bir şekilde hal olur.Her birimizin burada yapması gereken popülizme veya adamcılığa kapılmadan doğru ile yanlışı ayırmak.

Ben uzun yıllardır bu işle meşgulüm.Buradaki bir çok insan gibi arada aklıma geldikçe değil,bir fiil hemen hemen tüm boş zamanlarımı bu işe harcıyorum.Zaman da sonuçta bir sermaye ise benim yatırımımda,sermayemde budur.Gerek fotoğraf,gerek bilgi,gerek ise simülasyon benim bir hayat tarzım ve mutlu olma kaynağımdır.Ben bu yazdıklarımı yaptığımda mutluyum.Ben şuan bu konuda haklıyım ama haklılık bana şuan bir mutluluk getirmiyor.Sonuçta ortada yapılan bir yanlış var.Benim bir kesim gibi otobüsün üzerindeki yazı değil,direkt otobüsler ilgi alanımdır.Üzerinde herhangi bir firma yazabilir veya yazmayadabilir,benim için konu otobüstür. Burada çeşitli veya farklı paylaşım yapan kaç kişi var Allah aşkına? Otobüs sevmek değil,firma hastalığı bir çok arkadaştaki.

Bu yazıyı yazıyorum ve umuyorum ki hiçbir kimse bu ve buna benzer densizliklerle,şaka yoluyla dahi olsa bir daha karşılaşmaz.
Sonuç olarak burası bir ScreenShot başlığı.Yorumlar ile başlığın tabiatına aykırı hareket etmektense,bir derdi,bir sorunu olan bana mesaj yolu ile ulaşabilir.

Paylaşımımda 55 KS 297 Mis Amasya Tur 2023 Neoplan Tourliner C’yi sizlere sunayım.Malum arkadaş iyi bilir,fazla da görülen bir araç değildir.Keşke aynı Tourismo’yu atacağına,bu aracı yapıp atsaydı da,o zaman bir katkı sağlamış olabilirdi.

6 Beğeni

Bursa Semalarındayız…

6 Beğeni

:rofl: :rofl:

5 Beğeni

Seni tanıyorum zaten Sercan abi sana olumsuz anlamda dememiştim lakin kendin öyle algılamak istediysen bir şey diyemem Şükrü Emre Göbel annemin halasının torunu olur ama sen bilirsin abi :man_shrugging: (ayreten: Mis Amasya Tur paylaşamazsın edemezsin tarzı konuşmadım sen yapma atayım tarzı konuşmuştum kendin nasıl algılamak istersen algılarsın)

6 Beğeni

Konuyu uzatmaya gerek yok. Uslübunca cevap vermiş olsan bir şey yok.Sen Amasya’yı ben atarım başkası atamaz tarzıyla yazıp,benim gönderime aynı aracı atarsan kim olsa böyle algılar.Sonra konu dışı bazıları da üstüne vazife olmadığı halde öyle görüp şaklabanlığa soyunur.Aman Dikkat!!! Biz iyi tanırız hepsini,uzatmanın yeri burası değil.Paylaşımlarımızı yapalım. :+1:

35 PK 351 - Pamukkale Turizm / Mercedes-Benz Tourismo 16 RHD 2+1
(14 Mayıs Pamukkale Turizm’in Edirne’ye seferlerinin başlamasından bugüne Edirne-İstanbul arasında sabit çalışan araçlardandır.)

5 Beğeni

** Amasya’yı ben atarım başkası atamaz** tarzı konuştuğumu düşünmüyorum istediğin gibi algılayabilirsin :man_shrugging:

8 Beğeni

Eyi makineyi salıyom o zaman :stuck_out_tongue:

6 Beğeni

3 Beğeni

Ankara semalarının tozunu attırmaya devam ediyoruz… @UMUTSAYIN @Umut.0 @bayrak50 @Serkan_Kocakoc @Demiragli

6 Beğeni

Çağ kebabını herkes çevirir ama ateşin ayarını ancak ustası tutar. Sektördekiler otogara erken varan biz olduk demekle övünsün, mis gibi arabasını olanlar parıltılı led tabelalarıyla avunsun. Bazıları ise aynı otobüse her gün farklı bir kaplama giydirip yeniden paylaşmayı iş sanır; biz yolda neyin gerçekten ilerlediğine bakarız, vitrin değişse de gerçek değişmez. Biz, varış noktasından çok yolun kalitesine ve devamlılığına odaklanıyoruz; yani asıl ustalık burada. Her seferde aynı kaliteyi koruyabilmek ve mesafeyi değil 100 yıllık güveni büyütebilmektir.

Ve bu yolculuğun ruhu; bir tekerin döndüğü her anda, bir direksiyonun her dönüşünde, 1926’nın izinde, aynı disiplin ve aynı duruşla yazılmaya devam ediyor.

4 Beğeni

Otogara erken varmakla övünmüyoruz, doğru. Ama sektörde 100 yıllık güven diyorsan, o güveni yolcu verir; kişi kendi kendine ilan etmez. Led tabela da kaplama da geçici şeylerdir, haklısın. Fakat kaliteyi anlatmanın yolu başkalarını küçümsemek değil, herkesin emeğine saygı duyup kendi işini en iyi şekilde yapmaktır. Bu sektörde direksiyon kadar dilin de ayarı önemlidir; ateşi ustası tutar diyorsan, önce kelimelerin ateşini kontrol etmek gerekir. @BugrahanE

6 Beğeni

-Siz kimsiniz ?
-Zamanında ve yerinde konuşanlar

5 Beğeni

AŞTİ’den yolcumuzu aldık. Düştük yine yollara. He unutmadan. Milletin ağzı torba değil ki bağlayalım. @yusuftemel2525 değil mi ya :slight_smile:

Sektörün eskileri bilirler S417 HDH’nin turuncu Özkaymak giydirmesini. Eskilere saygı…

4 Beğeni

6 Beğeni

@EmirAkcaman yeni oyuncaklarımız

Imgur

13 Beğeni

Devamı da geliyor, gelecek :wink:

Imgur

11 Beğeni

Şimdilik 23lerle idare edin 26layacağız. Şeffaf PFF kaplama için ArrapReklama getirdik… @UMUTSAYIN @bayrak50 @Demiragli

8 Beğeni