gerçeğini oyunda sürmek gibisi yok Günübirlik Bafra–hopa aracımız
Bu kuşaklar bana hep rahmetli Umut ağabeyin çalıştığı 54 DE 054 plakalı MB Travego 15’i hatırlatır. Birde 2007-2008 döneminde sıfır olarak Vib’e katılmış bazıları triptonic vites Travego 17’leri. Bir örnek daha vermek gerekirse 34 ZM 4444 plakalı 2008 model Travego 15’i de unutmamak lazım. Bu kuşaktan sonra diğer kuşağıda görüp firmadan ayrılmıştı. Ancak Vib Turizm gibi bir firmada uzun yıllar çalışıp dışarıdan bakıldığında firmanın sembollerinden olduğunu söylemekte yanlış olmaz herhalde.
Plakam zaten 54 DE 054’e istinaden kendime uyarlama 54 ZE 054 oldu Amacım o aracın birebirini yapmaktı ama modifiye seçenekleri yetersiz kalıyor modun o yüzden karışık bir skine çevirdim @22sercan
@ErdemAkin Elinize sağlık gayet başarılı bir çalışma olmuş. Vib’in bana göre şuana kadarki tartışmasız en iyi ve araçlara en yakışan kuşağıydı. Araçların 2+1 dönüşümü başlamasından bu yana özellikle yazının yerinin ve 2+1 vurgusunun yapılmak istemesinden sanki araçlar yazı,logo,kuşak yönünden görünüş olarak eskiyi aratır oldu.
Kesinlikle öyle. Hele son araçlara yapılan kuşak benim gözümde başlı başına rezalet
Ne yazık ki Otobüsçülüğün bittiği gibi kuşak işleri mazi de kaldı. Artık her taraf buzdolabı gibi arabalarla dolu. Eskiden her kuşağın mazisi kendine has isimleri olurdu. O şatafatlı dönemin son demlerinde yakalasak ta kesinlikle çok iyi zamanlardı…