ETS 2 Otobüs [Screenshots]

Kurtulamıyorum bundan :smile:

17 Beğeni

13 Beğeni

Edirne - Tekirdağ - İstanbul Havalimanı seferimizi gidişli dönüşlü tamamladık. :wink:

15 Beğeni

19 Beğeni

#Gemlik / Nilüfer :green_heart:

10 Beğeni

14 Beğeni
  1. 30 : İstanbul - Sakarya - Samsun - Akçaabat - Rize - Ardeşen - Hopa.

12 Beğeni

Neoplan2 by Adam Steel, on Flickr

NEOPLAN by Adam Steel, on Flickr

14 Beğeni

13:00
İstanbul Havalimanı- Bursa

11 Beğeni

3 Günlük Yaz sezonu açılmıştır…

13 Beğeni

28 KA 022 İstanbul Seyahat Mercedes-Benz Tourismo 17 RHD ile yaptığımız Kumbağ-Tekirdağ-İstanbul seferimizden…

18 Beğeni

11 Beğeni

YALOVA GEMLİK SEFERLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR…

11 Beğeni

10 Beğeni

11 Beğeni

13 Beğeni

Kardeşim Helikopter.

7 Beğeni

Boş gidiyoruz.

8 Beğeni

Reel vs Game

9 Beğeni

Selamlar kardeşim skinlerde bazen ölçütlerde sanki hata yapıyor gibisin bence elden geçir. Özellikle aracın önündeki kamilkoç yazısını daraltmalısın ön camdaki rahat yazısını alabiliyorsan daha aşağı almalısın bide sanki yandaki kk kuşağını keserken üstten biraz fazla almışsın düzeltirsen başarılı olacaktır. Başka örnek olarak topçam yeşil araçtaki çalışmanda ön logo çok sağlıklı değildi revize etmeni tavsiye ederim yada istiyorsan bende araç üstünden çekip çizdiğim versiyonu var ulaştırabilirim sıkıntı yok bide logoyu biraz daha daraltmalısın. Rengi de tam anlamıyla tutturamamışsın gibi geldi ben 1aaf5e renk kodunu kullanarak yapmıştım daha iyi duruyordu belki bir tıkcık daha üzerinde oynanabilir reelliği yakalaman açısından önemli şeyler bunlar ancak araçtan memnunsan karışmış gibi olmak istemem iyi oyunlar :+1: :slight_smile:

1 Beğeni