ETS 2 - Nordic Horizons DLC [Ana Konu]

image

12 Beğeni
5 Beğeni

sonunda geldi gözümün nurunun blogu

1 Beğeni
  1. fotoğrafın konumu:

1. fotoğrafın konumu:

1. fotoğrafın konumu:

1. fotoğrafın konumu:

1. fotoğrafın konumu:

1. fotoğrafın konumu:

8 Beğeni
8 Beğeni

Bodo airport yanından geçip aşağıdaki limana gidiyoruz. Blogta yat marinasından bahsetmiş. Onun da gerçek fotoğrafı var. Burası Norveç’in en batı kıyısında bir bölge ve detaylıca aktarmışlar.

++

Dün ekleyemedim. Benim bahsettiğim liman henüz yapılmadı. Bir proje var havalimanı hizasında büyük bir konteyner limanı inşa etmek istiyorlar. Proje görüntüsü vardı. MSFS’ten dolayı bazı bölgelere yapılır yapılmaz ve çevredeki iş yoğunluğuna bakmak zorunda kalıyorum. Çünkü projeye başlayınca çevresini de modellemek gerekiyor.

10 Beğeni

şu an bir şey ifade etmeyen blog yazısı :d

2 Beğeni

bugün amelelik günü

3 Beğeni
1 Beğeni

1. fotoğraftaki Gavle tiyatrosu. :sweden:

1. fotoğraftaki Östersund belediye binası. :sweden:

1. fotoğraftaki konum. ‘‘Haraudden’’ yerleşkesindeki küçük bir baraj. (burası paketin en kuzey noktalarından birisi olacak) :sweden:

Vaasa şehrindeki ''Sea Eagle Havacılık Anıtı. 5. fotoğraf. :finland:

Biraz korkutucu duran ‘‘The Silent People’’ sanat projesi. ‘‘Käpylä’’ yerleşkesinde bulunuyor. 6. fotoğraf. :finland:

Türkçe ‘‘dalgalanma’’ denen ‘‘The Surge’’. Kuusamo şehrinin bir kavşağındaki yapı. :finland:

Son fotoğraftaki ‘‘Umea City Church’’ :sweden:

yine baltrak… bak scs bi şey anlatmak istiyorsan peşin peşin söyle :smiley:

23 Beğeni

Blogdaki yapıların konumları da böyle

19 Beğeni

Yunanistan DLCsi de neymiş. Asıl DLC budur. Heyecanla bekliyoruz. :smile:

14 Beğeni

Şu ana kadarki bloglardan yola çıkarak oluşturduğum harita

22 Beğeni

Güzel ve büyük bir harita olacak.Yunanistan bende bu kadar heyecan yaptıysa bunu düşünemiyorum.

1 Beğeni

Asıl beklenmesi gereken DLC bu bence.

4 Beğeni

Mükemmel manzaralara sahip olacak olan DLC.

6 Beğeni

Keşke ATS de olduğu gibi yılda 2 tane harita DLC si çıkarsalar.

Neyse şunun şurasında 2025 Aralık ayına ne kaldı ki…

bahar mısınııız bi ilgili yok mu burda müşteri burda beklerken? @SCS 20 gündür blog yok da.

yılbaşı yayınına content olsun diye sakladıkları için bu kadar uzun sürdü galiba.

fiyortlarda, çeşitli su kenarlarında, uzun ladın ve tayga ağaçlarının arasındaki yollarda dolaşacağımız içindir heyecanım, maruz görün :stuck_out_tongue:

Skellefteå'dan görüntüler

6 Beğeni

https://www.youtube.com/live/F_3hBkfmbtI?si=W8unW9sZE4MQaAwz&t=3061

pavel buradan itibaren sonraki 1.5 dakika boyunca iskandinavya yapılırken danimarkanın aslında birçok şehrinin es geçildiğini söylemiş. danimarkaya gelecek yeni şehir belli oldu. dlc ile eklenecek şehirlerden birisi ‘‘aaurus’’

5 Beğeni