Bu sadece önden gelen mail ama key gelince tarih belli olmuş oluyor. Ya bana garip geliyor çünkü aylardır bir şey yazmadım takip ettik ama öylesine ay sonuna doğru çıkarsa yaparız. Ben de bu ay full coding altyapısı ile uğraşıyorum. Bir hakkımızı buna harcarız. Ona göre o zaman yayında yaptklarımı anlatırım.
Müsait olduğun zaman ambargo kalktığında Nordic Horizons DLC’sinin yol ağı haritasını görmek istiyorum
Kasım sonu 1.57
Aralık başı Nordic Horizons.
1.57 de çok mühim bir şey yok. 1.5-2 hafta Open Beta yeter.
yav gelmedi ki daha onu diyorum işte bu bilgilendirme maili daha dağıtılmıyor. o zaman yaparız.
ben o zamana kadar işlerin önemli bir kısmını bitireyim de kafa rahat oynayalım.
Olayın mantığı böyle galiba →
Önce bilgilendirme maili gönderiliyor. Verilen cevaba göre kaç kişiye key gönderileceği hesaplanıyor. Ona göre key üretilip ikinci bir maille gönderiliyor.
En geç Aralık’ın ilk haftası gibi çıkar. Her zaman yaptıkları gibi
1.57 ile eklendi
Evet, hepsinin degerleri gercekte de ayni. Aradaki farklar agirlik, yapisi ve rahatca idare edebilecekleri max tork. Ama oyunda boyle bir bagimliligimiz yok. Motora gore degisiklik gosteriyor. 25 , 33, ve 38 (x100) tasiyabilecekler maks torku soyluyor.
Nordic Horizon DLCsi daha henüz çıkmadı.
bergenden nordice yol var. biraz biraz eklemişler.
burası knarvik köyü
hep bu tip yolların hayalini kurduk ali abi.
Ro ro feribotlarında yenilik var mı?
ilk etapta yok gibi duruyor. bitmemiş hali olduğundan belki geçici süreliğine koymuşlardır. karşıya bile geçemiyoruz henüz
Yenilik olsada aniamsyonlu olmadıkça hiç bir önemi yok bence.
feribot modeli güzelmiş keşke aynısını çizebilsek neyse zamanı gelince
scs’den çalacak halimiz yok. onu başka hırsızlar yapıyor …k.
DLC çıkmadan DLC başarımını almak nasip oldu
Profilimde önceden promods kuruluydu sanırım belirli şehirleri ziyaret etmekle alakalı bir başarım olacak, profile girer girmez başarımı verdi.

Demek ki hem Nordic Horizons’da hem de Promods’da yer alan bir şehre gitmişsiniz. Şehir isimleri aynı olunca oyunda oraya gidilmiş anladı.
Küçük bir bugcuk’a denk gelmişsiniz…
![]()