ETS 2 Metrobüs Haritası

Yeni bir gelişme: Oyunun 13 yıllık plaka sisteminden nefret ediyorum. Tırlar bu kadar detaylıyken plakaların hâlâ 2 tclik dümdüz yüzeyler olup plakalık bile olmaması ve çözünürlüklerinin çok düşük olması, buna ek olarak SCS’nin taş çatlasın 1 saatte tüm bunları halledebilecek olması sebebiyle AI metrobüsler için random plakalar kullanmayacağım.

Bunun yerine her kapı kodu için ayrı metrobüs varyantları olacak; kapı kodları, plakaları, aynaları*, kendine has stickerları ve lamba/ızgara varyantları gerçektekiyle uyumlu olacak.

Bunun için eski tip aynaları da modelledim, M-3226 gibi bazı Capacityler bu aynalara sahip.

15 Beğeni

Capacity içime sinene kadar geliştirmeye devam :smiley: Kapı kolları, koltuk textureları, güneşlik ve daha fazlası…

Merak etmeyin, sadece modelleme üzerinde çalışmıyorum, arka planda harita yavaş da olsa çizilmeye devam ediyor.

10 Beğeni

Yoldaki binaların tabelaları tek tek gelecek, şimdilik sadece benzer binalar koyarak bugünü de tamamladım.

11 Beğeni

öncelikle emeğine sağlık diyorum logo anlamında yardıma ihtiyacın olursa özelime yazabilirsin şimdiden sana kolay gelsin…

1 Beğeni

Projenin yakşaşık % kaçı bitti?

1 Beğeni

Daha başındayız diyebiliriz. Daha önce de belirttiğim üzere tek çalışıyorum, yavaş ilerliyorum.

1 Beğeni

Oyuna girebilirmiyim