Ets 2 kasma sorunu

Beyler ben oyunu silmiştim buğün yükledim fakat şöyle kasıyor ölcekleme 100 iken bile kasıyor kasmıyordu silmeden önce simdi kasıyor iki gün önce ekran kartını güncelledim ondan olabilir mi?

Nvidia ise ekran kartı düşey senkronizasyonu kapa.

1 Beğeni

Ekran uzayı ortam örtmesi (SSAO) buda çok kastırıyor diye biliyorum.

Kapalı zaten devre dışı. Oyun yükleme ekranı geç yükleniyor mesela silmeden önce böyle değildi. Mod filanda yok Ayarlad ölcekleme 100 ssaos orta ayarları kendi ayarı ben full ayarda oynardım kasmazdı ne oldu anlamadım gitt.

öncelikle herkese selam dün ets 2 ye actros mp5 modu indirmiştim fakat çok performans kaybı yapıyor diye sildim ardından tekrar oyuna girdiğimde fps hala yerlerdeydi anlam veremedim pc yi kapatıp açtım tekrar girdim oyuna fakat hala aynıydı dedim heralde birşey sınırlıyor oyunu silip yükledim tekrar değişen birşey yok, menüde bile 35 fps e kadar düşmeye başladı menü ya bu ne kadar düşebilir arkadaş? önceden 90 fps sabitti menüde grafik ayarlarını yükseltiyorum menüde fps artıyor saçma sapan bir şekilde oyuna giriyorum düşüyor ne yapsam olmadı eskiden 45-60 arası aldığım yerlerde sabit 30-35 alıyorum artık bazen 20 lere bile düşüyor dedim heralde ets de sorun oldu bari ats ye bakıyım dedim bir de ne göreyim sabit 30-31 fps kafayı yedim tabi bunu görünce direk format attım pc ye şimdi yükledim ets yi girdim halen sabit 30 fps ne yapsam düzeltemiyorum oyuna birşeyler oldu yada bilgisiyara birşeyler oldu çünkü hem ats de hem ets de aynı sorun var

YARDIMCI OLABİLECEK VARSA ÇOK SEVİNİRİM KAFAYI YEMEKLE YEMEMEK ARASINDAYIM NE YAPSAM DÜZELMİYOR ŞİMDİDEN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER :slight_smile: