ETS 2 - Iceland DLC "İzlanda" [Ana Konu]

Sesler… Kendine aşık ediyor yine.:wilted_flower::black_heart: :grinning:

1 Beğeni

sen ses kaydetme abicim
https://www.youtube.com/shorts/2Wmoa5VENnE

3 Beğeni

O elindeki mikrofonu yavaşça yere bırak evlat :grinning:

3 Beğeni

Vallah şu koca firmada herkesin bir işi var hakkını veriyorlar. ne haritacıya ne kodcuya laf söyleyemeyiz ne karar verilirse her açıdan kendilerince alınan şeye göre yapıyorlar.
bence sesleri fmod ile motora entegre eden programcıda da kusur yok.

PEKİ AMA BU ADAM YOK MU BU ADAM
hani bakın bazı firmalarda gerçekten işini yüzdüren tipler vardır bişey olmaz öyle devam eder iş yapar kötüymüş mötüymüş şöyleymiş standartmış değilmiş hiç kimse bişey demez.

doğada ben de gitsem ses kaydederim kral. bu iş ise sadece bunu yapıyorsam ok bence ama araçlar??? :smiley: iyi olan şey iyi olamıyor gibi resmen çok üzücü.

5 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. Her departman çok emek veriyor, hem görsel hem de performans iyi olsun diye yüzlerce çözüm buluyor. Ama bu ses departmanı… Bir şey demek istemiyorum ama şahsi fikrim, vasatın altı.

1 Beğeni
1 Beğeni

Ee önümüzdeki ay yine mi güncelleme olacak. İngiltere Rework var daha.

1.61 de çıkacaklar:
ATS - South Dakota
ETS 2 - Iceland

İzlanda 1.61 ile gelmeyecek. Oyunda simsiyah haritası. Zaten tarih falanda vermediler.
ATS 1.61’de Güney Dakota gri renkte mesela.

reyjkavik-akureyri-egillstadir otobüs turlarımız çıktığında başlayacaktır.

-SimuşTurizm

3 Beğeni

Eklentilerin sürümle pek ilgisi yok. Yani 1.61 final çıkar, örnek veriyorum ondan üç hafta sonra da İzlanda çıkar. Bu mümkün ve normal.

DLC Gezgininde resimler böyle

1 Beğeni
  • DLC Gezginine pek takılma. Bazen çok geç güncelleniyor orası.
  • İzlanda ada olduğu ve kara bağlantısı olmadığı için hemen griye boyamamış olabilirler. Sadece feribotla gidebileceğiz. Çıktığı güncelleme ile boyanabilir. Buna hiçbir engel de yok.

(Hızlı yolculuk ile feribot aynı şey alında.)