ETS 2 - Iceland DLC "İzlanda" [Ana Konu]

Ring Road Google Maps

3 Beğeni

offf :smiley: şimdi akureyri’de havalimanı altından geçiyor. sadece aktif şehir oraya da girilecek. havalimanını da göreceğiz.

egilsstadir de aynı şekilde sağdan bağlanı şehirden nehrin üzerindeki küçük köprüden geçerken havaalanını görüyorsunuz. manzara iyidir.

1 Beğeni

Akureyri ve Egilsstaðir’de yol havalimanı pist başının yanından geçiyor…

Akureyri:

Egilsstaðir:

2 Beğeni

Sizce İzlanda ve İrlanda bu yıl çıkar mı tıpkı ATS’de 2 dlc çıkması gibi. Malum küçük ülkeler

Küçük ülkeler ama sadece İzlanda gelir bu sene. İrlanda ve UK Rework paralel ilerliyor ve aynı anda getirmek isterler o yüzden 2027 muhtemel. Eğer Türkiye için başladılarsa 2027 için çıkaracakları harita kalmaz iki tane dlc çıkarsa. Bizim ülkeninde yüz ölçümü baya büyük olduğu için zaman alacak bitimeleri.

1 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni

Haziran’da bile ortalama sıcaklığı 8-12 arasında olan keflavik şehri.

7 Beğeni

Bu arada thermo king gözükmüş

Bari Yerlere Kaplama Olarak Kar Koyup Derecesini Düşük Göster.27 Derece Hava mı Olur İzlandada

1 Beğeni

İzlanda haritasının mikrositesi açılmış.

3 Beğeni

haftada çift blog gelse 7 haftaya çıkar ama UK rework ne durumda ki veya alakadar eder mi :thinking: e BeNeLux ve 1.59, oha SCS de çarşı karışık sanki

Haziran 2025’de duyurulan küçücük İzlanda’nın Aralık 2026’da çıkması başlı başına saçmalık. Nordic Horizons zaten duyurusundan çıkışa o kadar süre geçti zaten. Kasıtlı Aralık 2026’ya kalmadığı sürece bu yaz İzlanda’yı görürüz. Böylece Aralıkta İrlanda çıkar.

Yaz sonu - sonbahar → İzlanda

2027 Yaz sonu - sonbahar → İrlanda

Bizim memleket en erken 2028 Baharında gelebilir. (Belki 2027 yıl sonu.)

Minicik irlanda ve izlandayı yapmakta zorlanıyorlar haha :smiley: 1 sene ne izlanda için? bu SCS gerçekten iş bilmez.

1.60 sürümünün Ağustos gibi geleceğini düşünüyorum ve bununla birlikte İzlanda harita paketinin çıkacağını düşünüyorum. İrlanda harita paketi de küçük olduğundan 2027 nin ikinci çeyreğinde en geç yine İzlanda gibi yaz aylarında geleceğini düşünüyorum.

İzlanda konusunda hemfikirim. Bu sebeple Türkiye DLC konusunda 2027 sonunda Türkiye gelir demiştim. 2026 sonunda veya 2027 ilk çeyrekte İrlanda gelir diye düşünüyorum. Rusya dlc paketinden dolayı bir yalpalanma oldu çünkü.

4 Beğeni